#15 Pavasariniam įkvėpimui

#15 Pavasariniam įkvėpimui

Artėjant Velykoms kartu su kulinarijos studija „Čiop Čiop” sukūrėme fotosesiją įkvėpimui, kaip galėtų atrodyti šeimos ar draugų Velykinis vakarėlis. Šį kartą – jis ant stogo. O greta – paprasti, lengvai paruošiami šviežių produktų patiekalai Velykoms.

Įgyvendindamas savo projektą tikslą įkvėpti žmones dažniau ir daugiau susitikti su savo draugais, leisti laiką kartu. Todėl ir kuriu fotosesijas įkvėpimui, o kaip gi galėtų atrodyti draugų ar šeimos šventė, kur, kokioje neįprastoje vietoje ji galėtų vykti, kad žmonės išliptų iš standartinių rėmų ir nusikeltų į mažą svajonę. Pastatų stogai – viena iš tokių nestandartinių vietų, artėja šiltasis sezonas, tad kodėl neprisiminus ir jų?:)

Jūsų dėmesiui – daug vaizdų akiai ir pavasariniam įkvėpimui bei gardūs paprasti kulinarijos studijos „Čiop Čiop” savininko ir virtuvės šefo Ronaldo Nagrockio receptai Velykoms. O viską puošia BoConcept baldai ir interjero detalės bei pavasariniams orams puikiai tinkantys Robi Agnes megztiniai.

#15
Fotografija, idėja, stilius: Kulinarijos studija „Čiop Čiop”, Robertas Daskevičius, I4U studio
Receptai: Ronaldas Nagrockis, kulinarijos studijos „Čiop Čiop” savininkas ir virtuvės šefas
Modeliai: „Čiop Čiop- savininkas ir virtuvės šefas Ronaldas Nagrockis, prekės ženklo vadovė Urtė Mikelevičiūtė bei renginių organizatorės – Živilė Aleknaitė ir Eglė Vaicekauskaitė
Aksesuarai: Robi Agnes, BoConcept Lietuva

#15 karto receptai

Humuso užkandis, kuris puikiai tiks su su šviežių daržovių pagaliukais ar duonele vakaro pradžiai. Ingredientai 400 g avinžirnių skardinėse 4 česnakų Pusės aitriosios paprikos Saujelė petražolių 1 indelis tahini pastos …

Šis pavasariškas patiekalas puikiai tiks Velykų stalui pakeisti „netikrą zuikį”, o įvairūs daržovių garnyrai leis kiekvienam svečiui susikurti vis kitokį unikalų derinį ir patiekalą. Tokį patiekalą draugams galėsite paruošti ir …

1. Prie šventinių patiekalų su kiaušiniais puikiai tiks ispaniškas putojantis vynas cava ir, be abejo, šampanas. 2. Galvojant apie subalansuotus derinius prie pavasariškos žuvies bei įvairių šviežių ingredientų, tokių, kaip …

Vietoj tradicinio saldaus deserto rinkitės mėgstamus sūrius ir eksperimentuokite derindami juos su uogų džemais bei skirtingais vynais. Ingredientai Kelių rūšių mėgstami sūriai pasirinktinai Mėgstamų uogų džemai ar uogienės     …

Back
SHARE

#15 Pavasariniam įkvėpimui