Antrekotas

Antrekotas

Ingredientai

  • Apie 600 g antrekoto
  • Kelių juodųjų ridikų
  • Kelių burokėlių
  • Sviesto
  • Druskos, pipirų
    1.  

 

MARINATUI
  • 500 ml acto
  • 500 ml vandens
  • 125 g cukraus
  • 125 g druskos

 

Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva

1. Antrekotą kepkite keptuvėje, kol vidinė temperatūra pasieks 53°C, pagal skonį pagardinkite prieskoniais.

2. Ridikus supjaustykite maždaug 2 mm storio griežinėliais (galite iš jų išskobti apskritimus apvaliu žiedu) ir pakepinkite svieste keptuvėje. Pagardinkite druska ir pipirais.

3. Burokėlius supjaustykite plonais griežinėliais, sudėkite į marinatą (sumaišykite visus marinato ingredientus) ir palikite valandai.

4. Į lėkštę dėkite pjaustytos mėsos gabalėlius, ant viršaus – marinuotus burokėlius, tada – keptus ridikus.

Back
SHARE

Antrekotas