Ingredientai
- Apie 600 g antrekoto
- Kelių juodųjų ridikų
- Kelių burokėlių
- Sviesto
- Druskos, pipirų
MARINATUI
- 500 ml acto
- 500 ml vandens
- 125 g cukraus
- 125 g druskos
Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva
1. Antrekotą kepkite keptuvėje, kol vidinė temperatūra pasieks 53°C, pagal skonį pagardinkite prieskoniais.
2. Ridikus supjaustykite maždaug 2 mm storio griežinėliais (galite iš jų išskobti apskritimus apvaliu žiedu) ir pakepinkite svieste keptuvėje. Pagardinkite druska ir pipirais.
3. Burokėlius supjaustykite plonais griežinėliais, sudėkite į marinatą (sumaišykite visus marinato ingredientus) ir palikite valandai.
4. Į lėkštę dėkite pjaustytos mėsos gabalėlius, ant viršaus – marinuotus burokėlius, tada – keptus ridikus.