Naminė focaccia su skumbre
Ingredientai FOCACCIA 300 g kvietinių miltų 50 g manų kruopų 250 ml vandens 10 g sausų mielių 7 g druskos 10 g cukraus 150 g porų 40 ml alyvuogių aliejaus SKUMBRĖS PAŠTETUI 2 vnt karšto rūkymo skumbrių 200 g kreminio varškės sūrelio 50 g mėlynojo svogūno 20 g poro …
Lėtai kepta jautienos kulninė
Ingredientai JAUTIENAI 3 kg jautienos kulninės su kaulu 300 ml vandens 150 g druskos 20 g šviežio čiobrelio 5 g juodųjų pipirų 50 g česnako GARNYRUI 500 g jaunų …
Erškėtrožių kisielius su zefyrais
Ingredientai 1 l vandens 70 g cukraus 30 g džiovintų erškėtrožių žiedlapių 30 ml brendžio 30 ml medaus 20 g kukurūzų krakmolo Zefyrų Citrinų, apelsinų, žaliųjų citrinų žievelių Kiek:4 …
Vaniliniai ežiukai su varškės sūriu
Ingredientai EŽIUKAMS 200 g kvietinių miltų 100 ml vandens 100 ml pieno Vanilės ankšties 4 g druskos 10 g cukraus SLYVOMS 200 g slyvų 100 ml vandens 100 g …
#35
Daugiau nei
Šis, #35 kartas, skirtas kilniam tikslui ir restorano „Trinity“ pirmąjį spalio sekmadienį organizuojam renginiui „More than brunch“. „More than brunch“ – tai ilgieji pusryčiai, kurių metu visos gautos lėšos bus …