All Posts From Author

Adomas Jegnoras

Adomas Jegnoras
"Drama burger" šefas.

5+2 klausimai:
Įrankis, kurį dažniausiai naudoji gyvenime?
Mano užsispyrimas
Ką įrašytum į savo idealos dienos meniu?
Laiką su artimiausiais žmonėmis ir geru maistu
Kokiu prieskoniu pagardintum savo kasdienybę?
Paprastumu ir tikrumu
Ar stiklinė Tau dažniau būna pusiau pilna ar pusiau tuščia?
Ilgai galvojau, bet stiklinėje vandens yra tiek, kiek pripilta
Kas yra Tavo gyvenimo sous-chef?
Kelionės ir naujos patirtys

Geriausias desertas po sunkios dienos?
Sportas, pastaruoju metu - badmintono treniruotė
Tavo gyvenimo receptas?
Daryk kitam gera, kad pačiam grįžtu su kaupu

Kai pamačiau Adomo iš „Drama Burger” receptus „52 kartams“, kurie visi susiję su Azijos virtuve, pirma mintis, kuri šovė į galvą fotosesijai buvo urbanistinis miesto fonas – stiklas, betonas, tiesios linijos ir griežtos formos. Aplinka, kurioje miestiečiai skubiai doroja mėsainį, trumpam stabteli pasimėgauti desertu. Ir dar – šviesos ir šešėlių …

Paprastas pagaminti, tačiau tuo pačiu visiškai nestandartinis užkandis pavergs Azijos skonių mylėtojus. Švelnaus sūrio ir ryškaus skonio padažo derinys tikrai nepaliks abejingų. Ingredientai TOFU SURIUI 400 g tofu sūrio (sojų …

Nestandartinio mėsainio vinis – lėtai specialiame marinate kepti šonkauliai. Šiek tiek kantrybės ir draugus galėsite vaišinti mėsainiu su neįprastais Azijos skoniais. Ingredientai MĖSAINIUI 4 šviežios bandelės su sezamais 400 g …

Rytietiškų skonių kokteilis su čili pipirais, laimu ir agurkais. Ingredientai 100 g sakės 2 g šviežio čili pipiro(4–5 griežinėliai) 50 g „Mirin” padažo 20 g agurko pjaustyto griežinėliais ar kubeliais …

Ryžių pudingas būtų tiesiog įprastas pudingas, tačiau šis ruošiamas su žaliąja arbata, kuri desertui suteikia ne tik neįprastą spalvą, bet ir naują skonį. O kur dar džiovintų abrikosų uogienė smaližiams. …

Back