#2 Kaip savaitgalį nusikelti į Aziją
Kai pamačiau Adomo iš „Drama Burger” receptus „52 kartams“, kurie visi susiję su Azijos virtuve, pirma mintis, kuri šovė į galvą fotosesijai buvo urbanistinis miesto fonas – stiklas, betonas, tiesios linijos ir griežtos formos. Aplinka, kurioje miestiečiai skubiai doroja mėsainį, trumpam stabteli pasimėgauti desertu. Ir dar – šviesos ir šešėlių …
Tofu kubeliai
Paprastas pagaminti, tačiau tuo pačiu visiškai nestandartinis užkandis pavergs Azijos skonių mylėtojus. Švelnaus sūrio ir ryškaus skonio padažo derinys tikrai nepaliks abejingų. Ingredientai TOFU SURIUI 400 g tofu sūrio (sojų …
Mėsainis su kiaulienos šonkauliais „Hoisin“ padaže
Nestandartinio mėsainio vinis – lėtai specialiame marinate kepti šonkauliai. Šiek tiek kantrybės ir draugus galėsite vaišinti mėsainiu su neįprastais Azijos skoniais. Ingredientai MĖSAINIUI 4 šviežios bandelės su sezamais 400 g …
Agurko ir sakės kokteilis
Rytietiškų skonių kokteilis su čili pipirais, laimu ir agurkais. Ingredientai 100 g sakės 2 g šviežio čili pipiro(4–5 griežinėliai) 50 g „Mirin” padažo 20 g agurko pjaustyto griežinėliais ar kubeliais …
Ryžių pudingas su abrikosų uogiene
Ryžių pudingas būtų tiesiog įprastas pudingas, tačiau šis ruošiamas su žaliąja arbata, kuri desertui suteikia ne tik neįprastą spalvą, bet ir naują skonį. O kur dar džiovintų abrikosų uogienė smaližiams. …