Rytietiškų skonių kokteilis su čili pipirais, laimu ir agurkais.
Ingredientai
- 100 g sakės
- 2 g šviežio čili pipiro(4–5 griežinėliai)
- 50 g „Mirin” padažo
- 20 g agurko pjaustyto griežinėliais ar kubeliais
- 30 g laimo sulčių
Kiek:1 žmonėmsSudėtingumas:lengva
Visus ingredientus sudėkite į kokteilių plaktuvę, įdėkite ledukų kubeliais ir gerai suplakite, kad atsiskleistų visi skoniai.
Gėrimą nukoškite ir pilkite į taurę su ledu, galite dekoruoti šviežio čili ar agurko griežinėliais.
Gėrimą nukoškite ir pilkite į taurę su ledu, galite dekoruoti šviežio čili ar agurko griežinėliais.
Sakė – tradicinis japoniškų alkoholinis gėrimas. Nors dažnai sakė vadinama ryžių vynu ar ryžių degtine, pagal gamybos procesą ji artimiausia alui.
[popup_manager id=”48″]