All Posts From Author

Javier Lopez

Javier Lopez
Javier Lopez, restorano „Telegrafas“ šefas

5+2 klausimai:
Įrankis, kurį dažniausiai naudoji gyvenime?
Įprotis visada matyti “full picture” ir jo teigiamą pusę
Ką įrašytum į savo idealios dienos meniu?
Pasiplaukiojimą nuostabiame paplūdimyje
Kokiu prieskoniu pagardintum savo kasdienybę?
Pridėčiau daugiau laiko
Ar stiklinė Tau dažniau būna pusiau pilna ar pusiau tuščia?
Pusiau pilna
Kas yra tavo gyvenimo sous-chef?
Visi savo darbui pasišventę šefai, kuriuos sutikau savo kulinarinių nuotykių metu

Geriausias desertas po sunkios dienos?
Mano šeima
Tavo gyvenimo receptas?
Judėk pirmyn!

Ingredientai 200 g lašišos 100 g burokėlių 1 citrina 6 morkos 100 ml sezamų aliejaus Salotų lapų Druskos, pipirų 30 g ikrų 10 g japoniškų pabarstukų furikake arba truputį vasabi pastos     Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Užmarinuokite lašišą su burokėliais, citrina, sezamų aliejumi, furikake pabarstukais arba vasabi pasta. Lašišą …

Ingredientai 700 g jūros ešerio 150 g pasukų 10 g agar-agar miltelių Mažų daržovių pagal sezoną Prieskoninių žolelių Citrinos   Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Apvirkite supjaustytas sezonines daržoves karštame vandenyje. …

Ingredientai 600 g braškių 50 g mėtų 150 ml citrinų sulčių 15 g palmių cukraus Ledukų     Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Sutrinkite braškes su cukrumi ir citrinų sultimis. Pridėkite …

Ingredientai ĮDARUI 300 g nuluptų kriaušių 150 g cukraus 70 g medaus 100 g vandens 2 g agar-agar miltelių     MEDAUS SAUSAINIUI 35 g sviesto 40 g cukraus 53 …

#28 kartą planavau 8 mėnesius, tad negaliu patikėti, kad ši iš pradžių neįmanoma atrodžiusi idėja pagaliau įgyvendinta. #28 kartas mane nunešė iki pat dangaus ir perkeltine, ir tiesiogine prasme – …

Back