MARINUOTA LAŠIŠA

MARINUOTA LAŠIŠA

Ingredientai

  • 200 g lašišos
  • 100 g burokėlių
  • 1 citrina
  • 6 morkos
  • 100 ml sezamų aliejaus
  • Salotų lapų
  • Druskos, pipirų
  • 30 g ikrų
  • 10 g japoniškų pabarstukų furikake arba truputį vasabi pastos
    1.  

 

Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva

1. Užmarinuokite lašišą su burokėliais, citrina, sezamų aliejumi, furikake pabarstukais arba vasabi pasta. Lašišą sudėkite į indą su salotų lapais ir truputį apvirtomis morkomis. Pagardinkite ikrais, druska ir pipirais.

Patarimas:
Furikake – japoniški pabarstukai, gaminami iš prieskonių, džiovintos žuvies, daržovių. Juos galite pakeisti vasabi pasta.

Back
SHARE

MARINUOTA LAŠIŠA