All Posts From Author

Ekaterina Buldakova

Ekaterina Buldakova
Ekaterina Buldakova, „Sugamour” desertų šefė

5+2 klausimai:
Įrankis, kurį dažniausiai naudoji gyvenime?
Užsispyrimas
Ką įrašytum į savo idealios dienos meniu?
Pusryčius, mankštą ir darbą, kuris atneša prasmę gyvenimui
Kokiu prieskoniu pagardintum savo kasdienybę?
Miegu
Ar stiklinė Tau dažniau būna pusiau pilna ar pusiau tuščia?
Pusiau pilna
Kas yra tavo gyvenimo sous-chef?
Mano dukra Alisa

Geriausias desertas po sunkios dienos?
Prigulti ant mėgstamos pagalvės
Tavo gyvenimo receptas?
Mylėk viską, ką darai, ir žmones, kurie yra šalia tavęs

Ingredientai 4 kruasanai 2 avokadai 4 braškės 160 g šparagų 4 be lukšto virti kiaušiniai Šlakelis citrinų sulčių Šlakelis tabasko padažo Balzamiko acto kremo Alyvuogių aliejaus Druskos, pipirų Mėgstamų žalumynų     Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Avokadus nulupkite, išimkite kauliukus ir sutrinkite šakute iki rupios tyrės, pagardinkite druska, pipirais, citrinų …

Ingredientai 4 kiaušiniai 3 dideli pomidorai 2 šaukšteliai pomidorų pastos 6 saulėje džiovinti pomidorai Pusė šaukštelio cukraus 3-4 skiltelės česnako Druskos, pipirų Alyvuogių aliejaus Čili pipirų Mėgstamų žalumynų   Kiek:4 …

Ingredientai 30 ml Campari trauktinės 30 ml vyno aperityvo „Lillet Blanc“ 30 ml „Plymouth“ džino 2,5 ml „Monin“ šokolado sirupo Šlakelis šokolado bitterio     Kiek:1 žmoguiSudėtingumas: lengva 1. Sumaišykite …

Ingredientai 4 riekelės prancūziškų brioche bandelių 200 ml riebios grietinėlės 100 ml pieno 2 kiaušinio tryniai Valgomojo šaukto cukraus Vanilės ankšties arba vanilinio cukraus 10-15 g sviesto Žiupsnio rudojo cukraus …

Kartais smagu draugus pakviesti ne tik vakarienės, bet ir vėlyvųjų pusryčių. Kai galima jaukiai susėsti namuose prie stalo, ragauti skirtingų patiekalų, mėgautis maloniais neįpareigojančiais pokalbiais. Todėl šį kartą mano maisto …