Ingredientai
- 4 kruasanai
- 2 avokadai
- 4 braškės
- 160 g šparagų
- 4 be lukšto virti kiaušiniai
- Šlakelis citrinų sulčių
- Šlakelis tabasko padažo
- Balzamiko acto kremo
- Alyvuogių aliejaus
- Druskos, pipirų
- Mėgstamų žalumynų
Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva
1. Avokadus nulupkite, išimkite kauliukus ir sutrinkite šakute iki rupios tyrės, pagardinkite druska, pipirais, citrinų sultimis, tabasko padažu.
2. Trumpai apvirkite šparagus sūriame vandenyje. Jei šparagų ūgliai jauni ir ploni, užteks 1-2 minučių, jei storesni – pavirkite kiek ilgiau, bet kad liktų traškūs. Apvirę trumpam padėkite ant ledukų arba pakiškite po labai šaltu vandeniu, kad nedingtų žalia spalva.
3. Perpjaukite kruasanus, įdėkite avokadų tyrės, šparagų, be lukšto virtą kiaušinį ir keletą riekelių pjaustytos braškės. Pašlakstykite balzamiko acto kremu, jei norite – ir alyvuogių aliejumi. Galite papuošti mėgstamais žalumynais.