#37
Vėlyvieji pusryčiai

#37
Vėlyvieji pusryčiai

Kartais smagu draugus pakviesti ne tik vakarienės, bet ir vėlyvųjų pusryčių. Kai galima jaukiai susėsti namuose prie stalo, ragauti skirtingų patiekalų, mėgautis maloniais neįpareigojančiais pokalbiais. Todėl šį kartą mano maisto fotosesija ir Ekaterinos Buldakovos, restorano „Sugamour” desertų šefės, patiekalai skirti ne vakarui, o tingiam ir neskubiam savaitgalio rytui.

Kaip sako pati Ekaterina, jei visą jos meniu pagaminsite kiekvienam svečiui, jie tikrai nepajėgs tiek suvalgyti, tačiau šiuos patiekalus galima dalintis, paragauti skirtingų ar kiekvienam išsirinkti tai, kas labiausiai prie širdies.

O maisto nuotraukoms šį kartą prisiminiau ilgą išlaikymą ir tai, ką galima su juo sukurti. Todėl į pagalbą pasitelkiau ugnį ir ėmėmės eksperimento – foto rezultatai jūsų akims, o Ekaterinos receptai – gomuriui. Mėgaukitės!

#37
Idėja ir fotografija: Robertas Daskevičius
Receptai: Ekaterina Buldakova restorano „Sugamour“ desertų šefė

#37 karto receptai

Ingredientai 4 kruasanai 2 avokadai 4 braškės 160 g šparagų 4 be lukšto virti kiaušiniai Šlakelis citrinų sulčių Šlakelis tabasko padažo Balzamiko acto kremo Alyvuogių aliejaus Druskos, pipirų Mėgstamų žalumynų …

Ingredientai 4 kiaušiniai 3 dideli pomidorai 2 šaukšteliai pomidorų pastos 6 saulėje džiovinti pomidorai Pusė šaukštelio cukraus 3-4 skiltelės česnako Druskos, pipirų Alyvuogių aliejaus Čili pipirų Mėgstamų žalumynų   Kiek:4 …

Ingredientai 30 ml Campari trauktinės 30 ml vyno aperityvo „Lillet Blanc“ 30 ml „Plymouth“ džino 2,5 ml „Monin“ šokolado sirupo Šlakelis šokolado bitterio     Kiek:1 žmoguiSudėtingumas: lengva 1. Sumaišykite …

Ingredientai 4 riekelės prancūziškų brioche bandelių 200 ml riebios grietinėlės 100 ml pieno 2 kiaušinio tryniai Valgomojo šaukto cukraus Vanilės ankšties arba vanilinio cukraus 10-15 g sviesto Žiupsnio rudojo cukraus …

Back
SHARE

#37
Vėlyvieji pusryčiai