Ingredientai
- 700 g jūros ešerio
- 150 g pasukų
- 10 g agar-agar miltelių
- Mažų daržovių pagal sezoną
- Prieskoninių žolelių
- Citrinos
Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva
1. Apvirkite supjaustytas sezonines daržoves karštame vandenyje. Ištraukite jas iš vandens, kol dar pakankamai traškios ir nusausinkite.
2. Keptuvėje iškepkite jūros ešerį, kol taps minkštas. Ant žuvies porcijų dėkite daržoves ir gausiai pabarstykite mėgstamomis prieskoninėmis žolelėmis.
3. Užvirkite pasukas ir šiek tiek nugarinkite, sudėkite agar-agar miltelius ir supilstykite į nedideles formeles, kad sustingtų ir gautumėte pasukų žele.
4. Patiekite žuvį pašlakstę citrinos sultimis, šalia išdėliokite pasukų žele.