Pagaliau vasara ir tas metas, kai galima įgyvendinti mažas svajones ir crazy idėjas, kurioms reikia šilto oro ir vandens. Apie tai ir šis, #26 kartas, žymintis mano projekto vidurį. Kas nenorėtų su draugais ar dviese šiltą vasaros vakarą įmerkti kojų į gaivų upelį ir paragauti vasaros skonių ir spalvų – patiekalų, kuriuose žaidžia šviežios daržovės, uogos ir ryškios spalvos.
Su virtuvės šefu Pauliumi Koncejalovu išsiruošėme į būtent tokią fotosesiją ir kūrėme romantišką “ir aš taip norėčiau” atmosferą.
Nuotraukos ir patiekalai – jūsų dėmesiui:)
#26
Idėja: Robertas Daskevičius
Fotografija: Robertas Daskevičius
Receptai: Pavel Koncejalov
Aksesuarai: Skandiamo, Rio Lindo, asmeniniai daiktai
#26 karto receptai
DUONOS TRAŠKUTIS SU LAŠIŠA
Ingredientai 4 riekės juodos duonos traškučio 200 g rūkytos lašišos 12 raudonų vyšninių pomidorų 8 geltoni vyšniniai pomidorai 8 ridikėliai 4 mažos morkytės Šaukštas grietinės Druskos, pipirų CITRININIAM UŽPILUI: …
KALAKUTIENOS SUKTINUKAS SU ŠPINATAIS
Ingredientai KALAKUTIENAI 0,5 kg kalakutienos file Kelios saujos špinatų lapų Druskos, pipirų MORKŲ-ŠALTALANKIŲ KREMUI 300 g morkų 100 g šaltalankio uogų 20 g sviesto 4 valgomieji šaukštai cukraus …
APELSININIS VANILINIŲ LEDŲ KOKTEILIS
Ingredientai 4 kaušeliai vanilinių ledų 400 ml šviežiai spaustų apelsinų sulčių 400 ml gazuoto gėrimo „Krem soda“ Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Visus ingredientus gerai suplakite. Jei norite alkoholinio …
VARŠKĖS SŪRIS SU ŽEMUOGĖMIS
Ingredientai 1 vnt. 22% riebumo varškės sūrio 50 ml balto vyno 6 g malto cinamono 1 arbatinio šaukštelio cukraus 40 g medaus Žemuogių, braškių Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Prieskonius …