All Posts From Author
Pavel Koncejalov
Paulius Koncejalovas, restorano „Batoras“ virtuvės šefas
5+2 klausimai:
Įrankis, kurį dažniausiai naudoji gyvenime?
Noras būti geresniu už kitus arba bent jau ne prastesniu už gerus.
Ką įrašytum į savo idealios dienos meniu?
Maistą įvertinusius ir maloniai nustebintus restorano svečius.
Kokiu prieskoniu pagardintum savo kasdienybę?
Šiam gyvenimo etapui - prieskonių pats tas.
Ar stiklinė Tau dažniau būna pusiau pilna ar pusiau tuščia?
Be optimizmo ilgai netrauksi, aišku, būna dienų, kai pesimizmas užvaldo.
Kas yra tavo gyvenimo sous-chef?
Tas pats noras būti geresniu už kitus.
Geriausias desertas po sunkios dienos?
Kai žinau, kad aš ir mano komanda tobulai pasiruošusi rytojaus darbui.
Tavo gyvenimo receptas?
Jei darai, daryk maksimaliai gerai. Jei matai, kad gerai nepadarysi, prašyk pagalbos arba lauk rytojaus.