Ingredientai
- 1 l vandens
- 70 g cukraus
- 30 g džiovintų erškėtrožių žiedlapių
- 30 ml brendžio
- 30 ml medaus
- 20 g kukurūzų krakmolo
- Zefyrų
- Citrinų, apelsinų, žaliųjų citrinų žievelių
Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva
1. Vandenį užvirkite su cukrumi ir lėta srovele supilkite krakmolą, permaišytą su šlakeliu šalto vandens. Patraukite nuo ugnies ir sudėkite erškėtrožių žiedlapius. Skysčiui kiek atvėsus sudėkite citrusinių vaisių žieveles, supilkite brendį, midų ir dėkite į šaldytuvą. Atšalusį kisielių pilkite į stiklinę, dėkite zefyrų. jei turite karamelizatorių, galite zefyrus lengvai paskrudinti.