#35
Daugiau nei

#35
Daugiau nei

Šis, #35 kartas, skirtas kilniam tikslui ir restorano „Trinity“ pirmąjį spalio sekmadienį organizuojam renginiui „More than brunch“. „More than brunch“ – tai ilgieji pusryčiai, kurių metu visos gautos lėšos bus skiriamos VU Santarų klinikų Vaikų onkologijos skyriaus palatų remontui. Apsilankyti šiame brunch’e, papusryčiauti ir tuo pačiu paaukoti geram tikslui galite ir jūs!

O šio karto maisto nuotraukų idėja atkeliavo iš prisiminimų. Atsimenate savo vaikystę, kai būdavo taip smagu apipiešti savo ranką ant švaraus popieriaus lapo ar išmarginus ją visą dažais atspausti spalvotą antspaudą? Tokių prisiminimų įkvėpti ir sukūrėme visą specialią renginiui „More than brunch’ skirtą nuotraukų seriją su maistu ir 8 renginyje dalyvaujančiais šefais (jas galėsite pamatyti vėliau), tokia pat idėją pratęsiau ir kurdamas #35 kartą su šefu Evaldu Kizeliu.

O ir jo patiekalai – kupini atsiminimų: juk tikrai pamenate ežiukus, slyvų kompotą, keptą varškės sūrį, kisielių. Nepamirštamų patiekalų šiuolaikinės interpretacijos – šiame karte.

#35
Fotografija: Robertas Daskevičius
Idėja: Dalius Aleksiejevas (Trinity)
Receptai: Evaldas Kizelis šefas

#35 karto receptai

Ingredientai FOCACCIA 300 g kvietinių miltų 50 g manų kruopų 250 ml vandens 10 g sausų mielių 7 g druskos 10 g cukraus 150 g porų 40 ml alyvuogių aliejaus …

Ingredientai JAUTIENAI 3 kg jautienos kulninės su kaulu 300 ml vandens 150 g druskos 20 g šviežio čiobrelio 5 g juodųjų pipirų 50 g česnako   GARNYRUI 500 g jaunų …

Ingredientai 1 l vandens 70 g cukraus 30 g džiovintų erškėtrožių žiedlapių 30 ml brendžio 30 ml medaus 20 g kukurūzų krakmolo Zefyrų Citrinų, apelsinų, žaliųjų citrinų žievelių   Kiek:4 …

Ingredientai EŽIUKAMS 200 g kvietinių miltų 100 ml vandens 100 ml pieno Vanilės ankšties 4 g druskos 10 g cukraus   SLYVOMS 200 g slyvų 100 ml vandens 100 g …

Back
SHARE

#35
Daugiau nei