Atostogų vizija dažnai balansuoja tarp tikrovės ir realybės. Kai piešiame jas mintyse, susipina prisiminimai, dar neįgyvendinti norai ir svajonės. Todėl šį kartą – apie saldžią atostogų akimirką, gerą maistą, stilių, saulę ir baseiną, kur realybė žaidžia su fantazija, o tai, kas tikrai, nepastebimai pereina į tai, ko iš tiesų nėra.
Akims ir skonio receptoriams – lengvų patiekalų idėjos vasariškam vakarui su draugais ir nuotraukos, kurios neabejotinai nuteiks saulėtoms atostogoms.
Be to, šį kartą dar viena naujiena – šis, #25 kartas, tapo ir žurnalo „Moteris” editorial, tad jei norėsite dar daugiau šio karto vaizdų – atsiverskite naujausią vasaros numerį:)
Mėgaukitės ir gaudykit šilumą!
#25
Idėja: Robertas Daskevičius
Fotografija: Robertas Daskevičius, Audrius Solominas
Nuotraukų redagavimas: „Image Rehab“
Receptai: Anna Baranova
Stilius: Monika Solominė
Indai: Skandiamo – mylintiems skandinavišką dizainą
Makiažas ir šukuosena: Deimantė Kazėnaitė
Modelis: Žyvilė Černiauskaitė
#25 karto receptai
ARBŪZŲ GASPAČIO
Ingredientai 1 kg besėklio arbūzo 2 trumpavaisių agurkų 1 jelapeno pipiro 1 geltonosios paprikos 1 raudonosios paprikos Pusės raudonojo svogūno Pusės žaliosios citrinos Mėtų, bazilikų lapelių PAPUOŠIMUI melionų, arbūzų, …
OMARAS SU KARIO PADAŽU
Ingredientai 4 omarų PADAŽUI 300 ml kokosų pieno 1 valgomojo šaukšto raudonos kario pastos 1 valgomojo šaukto žuvies padažo 4 kafiro laimo lapelių 1 citrinžolės 1 arbatinio šaukštelio …
ANANASO IR KALE KOKTEILIS
Ingredientai Pusės ananaso 100 g lapinio kale kopūsto 250 ml kokosų pieno 200 ml ananasų sulčių Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Ananasą nulupkite, išpjaukite sukietėjusį vidurį ir supjaustykite kubeliais. Žalią …
VAISIAI GRILIUJE SU JOGURTO KREMU
Ingredientai 1 ananaso 3 nektarinų 3 pasiflorų Bananų arba greipfrutų, apelsinų pasirinktinai 3 šauktų medaus 1 žaliosios citrinos PADAŽUI 600 g natūralaus jogurto 250 ml burokėlių sulčių 30 g …