LT | Change Language: ENG

#25
Baseino gurmanė

#25
Baseino gurmanė

Atostogų vizija dažnai balansuoja tarp tikrovės ir realybės. Kai piešiame jas mintyse, susipina prisiminimai, dar neįgyvendinti norai ir svajonės. Todėl šį kartą – apie saldžią atostogų akimirką, gerą maistą, stilių, saulę ir baseiną, kur realybė žaidžia su fantazija, o tai, kas tikrai, nepastebimai pereina į tai, ko iš tiesų nėra.

Akims ir skonio receptoriams – lengvų patiekalų idėjos vasariškam vakarui su draugais ir nuotraukos, kurios neabejotinai nuteiks saulėtoms atostogoms.

Be to, šį kartą dar viena naujiena – šis, #25 kartas, tapo ir žurnalo „Moteris” editorial, tad jei norėsite dar daugiau šio karto vaizdų – atsiverskite naujausią vasaros numerį:)

Mėgaukitės ir gaudykit šilumą!

#25
Idėja: Robertas Daskevičius
Fotografija: Robertas Daskevičius, Audrius Solominas
Nuotraukų redagavimas: „Image Rehab“
Receptai: Anna Baranova

Stilius: Monika Solominė
Indai: Skandiamo – mylintiems skandinavišką dizainą
Makiažas ir šukuosena: Deimantė Kazėnaitė
Modelis: Žyvilė Černiauskaitė

#25 karto receptai

Ingredientai 1 kg besėklio arbūzo 2 trumpavaisių agurkų 1 jelapeno pipiro 1 geltonosios paprikos 1 raudonosios paprikos Pusės raudonojo svogūno Pusės žaliosios citrinos Mėtų, bazilikų lapelių   PAPUOŠIMUI melionų, arbūzų, …

Ingredientai 4 omarų     PADAŽUI 300 ml kokosų pieno 1 valgomojo šaukšto raudonos kario pastos 1 valgomojo šaukto žuvies padažo 4 kafiro laimo lapelių 1 citrinžolės 1 arbatinio šaukštelio …

Ingredientai Pusės ananaso 100 g lapinio kale kopūsto 250 ml kokosų pieno 200 ml ananasų sulčių   Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Ananasą nulupkite, išpjaukite sukietėjusį vidurį ir supjaustykite kubeliais. Žalią …

Ingredientai 1 ananaso 3 nektarinų 3 pasiflorų Bananų arba greipfrutų, apelsinų pasirinktinai 3 šauktų medaus 1 žaliosios citrinos   PADAŽUI 600 g natūralaus jogurto 250 ml burokėlių sulčių 30 g …

Back
SHARE

#25
Baseino gurmanė