OMARAS SU KARIO PADAŽU

OMARAS SU KARIO PADAŽU

Ingredientai

  • 4 omarų
    1.  

 

PADAŽUI
  • 300 ml kokosų pieno
  • 1 valgomojo šaukšto raudonos kario pastos
  • 1 valgomojo šaukto žuvies padažo
  • 4 kafiro laimo lapelių
  • 1 citrinžolės
  • 1 arbatinio šaukštelio palmių cukraus
  • 2 žaliųjų citrinų
  • Kalendros, mėtos, baziliko lapelių

 

Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva

1. Omarą išvirkite vandenyje su druska, 1 kg omaras virs apie 12 minučių.

2. Paruoškite padažą. Užvirkite kokosų pieną, įdėkite kario pastą, cukrų, žuvies padažą, kapotą citrinžolę ir kafiro laimo lapelius. Virkite 20 min., kol skystis nuvirs perpus. Baigę virti įspauskite žaliųjų citrinų sultis ir pagardinkite kalendros, mėtos ir bazilikų lapeliais.

3. Omarą patiekite su padažu. Greta galite pasiūlyti virtų ryžių.

Back
SHARE

OMARAS SU KARIO PADAŽU