All Posts From Author

Anna Baranova

Anna Baranova
Anna Baranova, virtuvės šefė

5+2 klausimai:
Įrankis, kurį dažniausiai naudoji gyvenime?
Pozityvumas ir atsipalaidavimas
Ką įrašytum į savo idealios dienos meniu?
Ispanišką siestą saulėje
Kokiu prieskoniu pagardintum savo kasdienybę?
Bendravimu, kuriame būtų daug juoko ir šypsenų
Ar stiklinė Tau dažniau būna pusiau pilna ar pusiau tuščia?
Pusiau pilna
Kas yra tavo gyvenimo sous-chef?
Mano draugai, šeima ir sutinkami žmonės

Geriausias desertas po sunkios dienos?
Pasivaikščiojimas su šuniu
Tavo gyvenimo receptas?
Išnaudoti laiką efektyviai, bet ir jo neskubinti

Ingredientai 1 kg besėklio arbūzo 2 trumpavaisių agurkų 1 jelapeno pipiro 1 geltonosios paprikos 1 raudonosios paprikos Pusės raudonojo svogūno Pusės žaliosios citrinos Mėtų, bazilikų lapelių   PAPUOŠIMUI melionų, arbūzų, papajų rutuliukų     Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Arbūzą supjaustykite gabalėliais (jei naudojate arbūzą su sėklomis, jas pašalinkite). Agurkus nulupkite …

Ingredientai 4 omarų     PADAŽUI 300 ml kokosų pieno 1 valgomojo šaukšto raudonos kario pastos 1 valgomojo šaukto žuvies padažo 4 kafiro laimo lapelių 1 citrinžolės 1 arbatinio šaukštelio …

Ingredientai Pusės ananaso 100 g lapinio kale kopūsto 250 ml kokosų pieno 200 ml ananasų sulčių   Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Ananasą nulupkite, išpjaukite sukietėjusį vidurį ir supjaustykite kubeliais. Žalią …

Ingredientai 1 ananaso 3 nektarinų 3 pasiflorų Bananų arba greipfrutų, apelsinų pasirinktinai 3 šauktų medaus 1 žaliosios citrinos   PADAŽUI 600 g natūralaus jogurto 250 ml burokėlių sulčių 30 g …

Atostogų vizija dažnai balansuoja tarp tikrovės ir realybės. Kai piešiame jas mintyse, susipina prisiminimai, dar neįgyvendinti norai ir svajonės. Todėl šį kartą – apie saldžią atostogų akimirką, gerą maistą, stilių, …

Back