All Posts From Author

Ronaldas Nagrockis

Ronaldas Nagrockis
Ronaldas Nagrockis, kulinarijos studijos „Čiop Čiop” savininkas ir virtuvės šefas

5+2 klausimai:
Įrankis, kurį dažniausiai naudoji gyvenime?
Savo "iPhone"
Ką įrašytum į savo idealos dienos meniu?
Gerą orą, gerą maistą, mylimą šeimą ir draugus
Kokiu prieskoniu pagardintum savo kasdienybę?
Saule
Ar stiklinė Tau dažniau būna pusiau pilna ar pusiau tuščia?
Pusiau pilna
Kas yra Tavo gyvenimo sous-chef?
Mano sūnus Nojus

Geriausias desertas po sunkios dienos?
Biodinaminis vynas
Tavo gyvenimo receptas?
Daryti tai, ką myli

Artėjant Velykoms kartu su kulinarijos studija „Čiop Čiop” sukūrėme fotosesiją įkvėpimui, kaip galėtų atrodyti šeimos ar draugų Velykinis vakarėlis. Šį kartą – jis ant stogo. O greta – paprasti, lengvai paruošiami šviežių produktų patiekalai Velykoms. Įgyvendindamas savo projektą tikslą įkvėpti žmones dažniau ir daugiau susitikti su savo draugais, leisti laiką …

Humuso užkandis, kuris puikiai tiks su su šviežių daržovių pagaliukais ar duonele vakaro pradžiai. Ingredientai 400 g avinžirnių skardinėse 4 česnakų Pusės aitriosios paprikos Saujelė petražolių 1 indelis tahini pastos …

Šis pavasariškas patiekalas puikiai tiks Velykų stalui pakeisti „netikrą zuikį”, o įvairūs daržovių garnyrai leis kiekvienam svečiui susikurti vis kitokį unikalų derinį ir patiekalą. Tokį patiekalą draugams galėsite paruošti ir …

1. Prie šventinių patiekalų su kiaušiniais puikiai tiks ispaniškas putojantis vynas cava ir, be abejo, šampanas. 2. Galvojant apie subalansuotus derinius prie pavasariškos žuvies bei įvairių šviežių ingredientų, tokių, kaip …

Vietoj tradicinio saldaus deserto rinkitės mėgstamus sūrius ir eksperimentuokite derindami juos su uogų džemais bei skirtingais vynais. Ingredientai Kelių rūšių mėgstami sūriai pasirinktinai Mėgstamų uogų džemai ar uogienės     …

Back