SŪRIŲ TORTAS

SŪRIŲ TORTAS

Vietoj tradicinio saldaus deserto rinkitės mėgstamus sūrius ir eksperimentuokite derindami juos su uogų džemais bei skirtingais vynais.

Ingredientai

  • Kelių rūšių mėgstami sūriai pasirinktinai
  • Mėgstamų uogų džemai ar uogienės
    1.  
       
       
       

1. Iš keleto rūšių mėgstamų sūrių gabalėlių (kietųjų, puskiečių, pelėsinių ar minkštųjų) sudėkite „tortą”.

2. Šalia patiekite mėgstamų uogų džemų ar nuo žiemos likusių uogienių.

3. Sūrių tortą derinkite su vynu (derinių pasiūlymų ieškokite gėrimų skiltyje).

4. Prie puskiečių sūrių derinkite spanguolių, bruknių uogienes. Prie kietųjų sūrių puikiai tiks figų džemai. Mėlynojo pelėsio sūriai ir abrikosų džemas – klasika. Minkštuosius šviežius sūrius gardinkite aviečių, braškių uogienėmis.

Back
SHARE

SŪRIŲ TORTAS