Nėgės užkandis
Ingredientai ŽUVIAI 2 nėgių Skiltelės česnako Čiobrelio šakelės Žiupsnelis druskos ir cukraus ALAUS GELIUI 100 ml tamsaus alaus 1 g agar-agar miltelių Šaukštelio kmynų sėklų Žiupsnio druskos Pusės šaukštelio cukraus GELTEKLĖS PUTĖSIAMS 4 gelteklės šaknų 30 g sviesto GELTEKLĖS TRAŠKUČIAMS 1 gelteklės šaknies Aliejaus PORŲ …
Tetervinas su daržovėmis
Ingredientai 2 tetervinų ar kurapkų, putpelių Kelių bulvių Kiaulienos taukų Kelių riekių moliūgo Kelių šaukštų medaus Saujos spanguolių Kelių didesnių morkų Citrinos Kelių šaukštų sviesto 4 jaunų burokėlių …
Rekomenduojami gėrimai
Su negės užkandžiu restorano šefas rekomenduoja kelis variantus: sodrų ir kompleksišką vintažinį šampaną, Pinot Gris vyną, taip pat tiks lietuviškas sausas rausvų agrastų vynas, natūralus obuolių – kriaušių sidras ar …
Morkų ir obuolių desertas
Ingredientai MORKŲ ŠERBETUI 400 ml šviežių morkų sulčių 40 g cukraus 20 g grietinėlės DUONOS RAUGO KREMAS 100 g ruginių miltų 200 g vandens 4 kiaušinio trynių 100 …
#43
Deconstructed
Virtuvės šefų patiekalai dažnai primena meno kūrinius lėkštėse – tokius gavus baugu net pradėti valgyti, nes nesinori sugadinto to, ką šefas kruopščiai sudėliojo ir supjaustė. Taip, juk pirmiausia, ką darome, …