All Posts From Author

Bernardas Anužis

Bernardas Anužis
Bernardas Anužis, restorano „Onorė“ šefas

5+2 klausimai:
Įrankis, kurį dažniausiai naudoji gyvenime?
Motyvacija
Ką įrašytum į savo idealios dienos meniu?
Sportas ryte ir atsipalaidavimas su šeima, draugais po geros darbo dienos
Kokiu prieskoniu pagardintum savo kasdienybę?
Norėčiau, kad būtų kuo daugiau žmonių, kurie džiaugiasi gyvenimu
Ar stiklinė Tau dažniau būna pusiau pilna ar pusiau tuščia?
Pusiau pilna
Kas yra tavo gyvenimo sous-chef?
Mano dukra Smiltė

Geriausias desertas po sunkios dienos?
20 minučių skirti tik sau
Tavo gyvenimo receptas?
High of life

Ingredientai 400 g jautienos nugarinės Alyvuogių aliejaus Čiobrelio Rozmarino   PAGARDAI Sauja jūros druskos Sauja pipirų 2-3 valgomieji šaukštai sojos padažo Sauja pakepintų traiškytų lazdyno riešutų   Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Jautieną prieš kepant pamarinuokite su alyvuogių aliejumi, čiobreliu, rozmarinu. Dėkite kepti į keramikinę kepsninę „Big Green Egg“ ant grotelių …

Ingredientai 1 aštuonkojo Juodųjų pipirų Lauro lapų     GRILL DARŽOVĖMS 4 vidutinio dydžio morkos Saujos voveraičių Alyvuogių aliejaus Mėgstamų prieskoninių žolelių Druskos, pipirų     PASTARNOKŲ PIURĖ 2 vidutinio …

Ingredientai 0,5 kg vyšninių pomidorų Prieskoninių žolelių Česnako Alyvuogių aliejaus 80 ml degtinės 4 juostelės šaltai rūkytos šoninės   Kiek:1 žmoguiSudėtingumas: lengva 1. Pirmiausia paruoškite pomidorus. Pamarinuokite juos mėgstamomis prieskoninėmis …

Ingredientai 200 g haloumi sūrio Mėgstamų liofilizuotų uogų Konservuotų riešutų     Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Haloumi sūrį kepkite keramikinėje kepsninėje „Big Green Egg“ ant grotelių apie 4-5 minutes (180°C …

Šį, #39 kartą, pagavom, kai dar švietė paskutinė rudeniška saulė ir aš pats dar įbridau į jūrą. Na, ji buvo ledinė:) O jūra man visada buvo labai ypatinga vieta, užburianti …

Back