Ingredientai
- 0,5 kg vyšninių pomidorų
- Prieskoninių žolelių
- Česnako
- Alyvuogių aliejaus
- 80 ml degtinės
- 4 juostelės šaltai rūkytos šoninės
Kiek:1 žmoguiSudėtingumas: lengva
1. Pirmiausia paruoškite pomidorus. Pamarinuokite juos mėgstamomis prieskoninėmis žolelėmis, česnaku, alyvuogių aliejumi. Pomidorus rūkykite keramikinėje kepsninėje „Big Green Egg” ant sudrėkintos medinės lentelės apie 120°C apie valandą – pusantros.
2. Rūkytus dar šiltus pomidorus sutrinkite ir nukoškite. Atvėsinkite.
3. Į 100 ml pomidorų sulčių įpilkite 20 ml degtinės. Pagardinkite juostele skrudintos šoninės (ją irgi pakepkite griliuje).