#42
Itališkas vakarėlis

#42
Itališkas vakarėlis

Šią savaitę mano projektas jungia penktą pavarą – paskutiniai susitikimai ir idėjų derinimai su šefais. Taip, sulig šiuo kartu liko dar 10 kartų iki penkiasdešimt dviejų. Jums gal atrodys, kad „tik“ 10 kartų, o man tai „net“ 10 kartų. Į pabaigą tampa vis sunkiau, tačiau tikėjausi, kad toks jausmas bedarant šį projektą vis vien kažkada aplankys. Tačiau viską atperka, kai pamatau, kad mano metų pradžioje sugalvotas šūkis „Mažiau rutinos, daugiau nuotykių“ pildosi visais 200 procentų. Pats geriausias jausmas man – matyti šefus įkvėpus naujo šviežio oro gurkšnį ir su didžiuliu entuziazmu lakstančius ir džiazuojančius po savo virtuvę ir darančius tai, dėl ko veikiausiai toje virtuvėje ir atsidūrė, visiškai pamirštančius rutiną.

Toks įkvepiantis ir nuotaikingas ir šis, #42 kartas, su „Kulinarijos studijos“ šefu Gian Luca Demarco – turbūt linksmiausiu virtuvės šefu per visą projektą. Jo puikiu jumoro jausmu įsitikinau ir pusmetį filmuodamas laidas „Gardu gardu“. Jo studijoje šią savaitę sukūrėme tikrą itališką vakarėlį – spalvingą, nuotaikingą, dinamišką, su daug geros nuotaikos už kadro.

O fotografijos šį kartą visai ne fotografijos:) Itališką dvasią atspindintys motion movie – tai, ką labai norėjau išbandyti su maistu ir jau turiu savo projekte! Kas įdomiausia, kad tokius filmukus jau galima kurti ir „Photoshop’u“ – aišku, dar ne tobulas įrankis, bet dirbti jau įmanoma.

Linksmos peržiūros!

#42
Fotografija ir idėja: Robertas Daskevičius
Receptai: Gian Luca Demarco „Kulinarijos studija“
Indai: „Kulinarijos studija”

#42 karto receptai

Ingredientai 1 kg aštuonkojo (tinka maži šviežūs ar šaldytas virtas aštunkojis) 900 g mėlynųjų bulvių 1 didesnės saldžiosios bulvės 2 stiklinių baltojo vyno Česnako Petražolių Druskos, pipirų pagal skonį Alyvuogių …

Ingredientai LAZANIJOS LAKŠTAMS Geltoniems: 3 kiaušinių 300 g miltų Žaliems: 3 kiaušinių 60 g špinatų 300 g miltų Raudoniems: 3 kiaušinių 300 g miltų 40 g koncentruotos pomidorų pastos   …

Ingredientai Išvirtos kavos Grapos Apelsino Kadagio uogos Žvaigždinio anyžiaus Gvazdikėlio   Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Kavą ir grapą sumaišykite lygiomis dalimis. Sudėkite prieskonius ir uždekite, uždenkite, kas pristrauktų. [popup_manager id=”48″]

Ingredientai 325 ml raudono vyno 2 skiltelių apelsino Žvaigždinio anyžiaus Kadagio uogos 20 g cukraus 175 ml 35 proc. riebumo grietinėlės Lifilizuotų žirnių Juodųjų trumų   Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. …

Back
SHARE

#42
Itališkas vakarėlis