Jei reikėtų išrinkti šventę, kur susirenka didžiausias būrys draugų, turbūt be abejonės tai būtų vestuvės. Todėl šis #36 mano projekto kartas skirtas vestuvių vakaro įkvėpimui. Nuo vietos iki dekoro, nuo gėlių iki stalo įrankių ir indų, nuo koncepcijos iki patiekalų – idėjų čia rasite viskam. Tad kviečiu pasižvalgyti po itin romantišką kartą, kurį fotografavau paskutinėmis šiltomis rugsėjo dienomis, kai dar švietė saulė ir miškai dar buvo žali žali. Tikiuosi, ne vieną, belaukiantį savo didžiosios šventės, šis kartas įkvėps ir suteiks naujų idėjų.
Šio karto patiekalai – šefo Jevgenij Volkov iš „Apvalaus stalo klubo“ kūrinys. Visur šiek tiek miško skonio ir pagaminta tiems, kurį dievina grilių – čia ruošta viskas nuo užkandžio iki deserto.
Prie šio karto tikriausiai teko sutelkti bene didžiausias pajėgas ir į mišką (kur, pasirodo, mane fotografuojantį matė daugybė draugų ir pažįstamų) teko važiuoti ne šiaip mašina, bet visu didžiuliu autobusiuku.
Visų pirma, didžiausias ačiū projekto draugams Big Green Egg Lietuva, kurių puikioje kepsninėje ruošti visi šio karto patiekalai. Cutipol – už prašmatnius dieną prieš fotosesiją mane iš pačios Portugalijos pasiekusius įrankius. BoConcept – už minimalistinį interjerą, kurį perkėliau į mišką. Soiree – už pačias nerealiausias gėles nuotakos rankose ir ant stalo. Choco.lt – už romantiškas lemputes, Valdasstudio – už rankų darbo indus, Bruknės vestuvės – už miško tematikos stalo dekorą ir nerealų geranoriškumą per visą fotosesiją, Robert Kalinkin – už stilingą jaunosios apdarą, E&M TIES Gentlemen store – už jaunikio aksesuarus, Julijai Estko – už make up:) Ir, kaip ten sakome, last but not least, be galo didelis dėkui Audriui Solominui už visą pagalbą!
#36
Idėja ir fotografija: Robertas Daskevičius
Receptai: Jevgenijus Volkovas restoranas „Apvalaus stalo klubas”
Kepsninė: „Big Green Egg Lietuva“
Įrankiai: „Cutipol“
Dekoras: „BoConcept“, „Soiree“, „Choco.lt“, „Valdasstudio“ „Bruknės vestuvės“
Nuotakos rūbai ir jaunikio aksesuarai: Robert Kalinkin, „E&M TIES Gentlemen store“
Modeliai: Aistis Vyšniauskas ir Gerda Vaičiūtė
Makiažas ir šukuosena: Julija Estko
Special thanks: Audrius Solominas
#36 karto receptai
Upėtakis su ožkos sūriu
Ingredientai UPĖTAKIUI 320 g upėtakio file 40 g druskos 400 ml vandens Kiškio kopūstų OŽKOS SŪRIUI 80 g ožkos sūrio 10 ml citrinos sulčių KIAUŠINIO KREMUI 6 kiaušinio …
Ėriena su bulvių kroketais
Ingredientai 320 g ėrienos šonkaulių 280 g ėriuko kumpio Panko džiūvėsėlių Petražolių 100 g šparagų PADAŽUI 1 kg jautienos kaulų 1-2 dideli svogūnai 1-2 morkos Saliero gumbo Pomidorų …
Šaltalankių gėrimas
Ingredientai 100 g šaltalankių 200 g cukraus Karšto arba gazuoto vandens Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Cukrų virkite su šaltalankiais, kol visiškai suvirs, tada nukoškite, kad liktų vientisa sirupo …
Keptas bananas su šokoladu ir karamele
Ingredientai 4 bananų 80 g šokolado 60 g lazdyno riešutų KARAMELEI 100 g cukraus 50 ml vandens 20 g sviesto Žiupsnelis druskos Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Bananą …