All Posts From Author

Gian Luca Demarco

Gian Luca Demarco
Gian Luca Demarco, „Kulinarijos studija“ virtuvės šefas

5+2 klausimai:
Įrankis, kurį dažniausiai naudoji gyvenime?
Humoro jausmas
Ką įrašytum į savo idealios dienos meniu?
Pusryčiai su šeima, filmas su mano žmona Egle (bet filmą rinksiuosi aš) ir valanda adoracijai
Kokiu prieskoniu pagardintum savo kasdienybę?
Pridėčiau daugiau entuziazmo visai savo komandai
Ar stiklinė Tau dažniau būna pusiau pilna ar pusiau tuščia?
Man pusiau pilna, bet yra tokių žmonių, kurie sugeba ją patuštinti
Kas yra tavo gyvenimo sous-chef?
Jėzus

Geriausias desertas po sunkios dienos?
Mano žmona Eglė, jeigu jos nėra - kinas ir kukurūzų spragėsiai
Tavo gyvenimo receptas?
Pagauk akimirką ir ja gyvenk

Ingredientai 1 kg aštuonkojo (tinka maži šviežūs ar šaldytas virtas aštunkojis) 900 g mėlynųjų bulvių 1 didesnės saldžiosios bulvės 2 stiklinių baltojo vyno Česnako Petražolių Druskos, pipirų pagal skonį Alyvuogių aliejaus   Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Į keptuvę pilkite alyvuogių aliejų ir įdėkite kelias česnako skilteles. Keptuvei gerai įkaitus dėkite …

Ingredientai LAZANIJOS LAKŠTAMS Geltoniems: 3 kiaušinių 300 g miltų Žaliems: 3 kiaušinių 60 g špinatų 300 g miltų Raudoniems: 3 kiaušinių 300 g miltų 40 g koncentruotos pomidorų pastos   …

Ingredientai Išvirtos kavos Grapos Apelsino Kadagio uogos Žvaigždinio anyžiaus Gvazdikėlio   Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Kavą ir grapą sumaišykite lygiomis dalimis. Sudėkite prieskonius ir uždekite, uždenkite, kas pristrauktų. [popup_manager id=”48″]

Ingredientai 325 ml raudono vyno 2 skiltelių apelsino Žvaigždinio anyžiaus Kadagio uogos 20 g cukraus 175 ml 35 proc. riebumo grietinėlės Lifilizuotų žirnių Juodųjų trumų   Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. …

Šią savaitę mano projektas jungia penktą pavarą – paskutiniai susitikimai ir idėjų derinimai su šefais. Taip, sulig šiuo kartu liko dar 10 kartų iki penkiasdešimt dviejų. Jums gal atrodys, kad …

Back