Aštuonkojis baltame vyne
Ingredientai 1 kg aštuonkojo (tinka maži šviežūs ar šaldytas virtas aštunkojis) 900 g mėlynųjų bulvių 1 didesnės saldžiosios bulvės 2 stiklinių baltojo vyno Česnako Petražolių Druskos, pipirų pagal skonį Alyvuogių aliejaus Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Į keptuvę pilkite alyvuogių aliejų ir įdėkite kelias česnako skilteles. Keptuvei gerai įkaitus dėkite …
Trijų spalvų lazanija
Ingredientai LAZANIJOS LAKŠTAMS Geltoniems: 3 kiaušinių 300 g miltų Žaliems: 3 kiaušinių 60 g špinatų 300 g miltų Raudoniems: 3 kiaušinių 300 g miltų 40 g koncentruotos pomidorų pastos …
Kavos ir grapos gėrimas
Ingredientai Išvirtos kavos Grapos Apelsino Kadagio uogos Žvaigždinio anyžiaus Gvazdikėlio Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Kavą ir grapą sumaišykite lygiomis dalimis. Sudėkite prieskonius ir uždekite, uždenkite, kas pristrauktų. [popup_manager id=”48″]
Vyno desertas
Ingredientai 325 ml raudono vyno 2 skiltelių apelsino Žvaigždinio anyžiaus Kadagio uogos 20 g cukraus 175 ml 35 proc. riebumo grietinėlės Lifilizuotų žirnių Juodųjų trumų Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. …
#42
Itališkas vakarėlis
Šią savaitę mano projektas jungia penktą pavarą – paskutiniai susitikimai ir idėjų derinimai su šefais. Taip, sulig šiuo kartu liko dar 10 kartų iki penkiasdešimt dviejų. Jums gal atrodys, kad …