All Posts From Author

Orinta Charčenkaitė

Orinta Charčenkaitė
Orinta Charčenkaitė, restorano „Lauro lapas“ virtuvės šefė

5+2 klausimai:
Įrankis, kurį dažniausiai naudoji gyvenime?
Nusiteikimas, kad viską galima pasiekti darbu
Ką įrašytum į savo idealios dienos meniu?
Gerą kompaniją
Kokiu prieskoniu pagardintum savo kasdienybę?
Laisvu laiku
Ar stiklinė Tau dažniau būna pusiau pilna ar pusiau tuščia?
Pusiau pilna
Kas yra tavo gyvenimo sous-chef?
Šeima

Geriausias desertas po sunkios dienos?
Kai virtuvė švari
Tavo gyvenimo receptas?
Kai klausia, kaip sekasi ir sakai, kad daug darbo, vadinasi, sekasi gerai, nes nereikia galvoti, kaip pasidaryti sau darbo

Ingredientai RAVIOLIŲ TEŠLAI 200 g miltų 220 g kiaušinio trynių Šlakelis alyvuogių aliejaus Žiupsnelis druskos   RAVIOLIŲ ĮDARUI Apie 400 g bet kokių mėgstamų grybų Svogūno Kieto sūrio Petražolių Kiaušinio baltymo   GRYBŲ PUDRAI 1-2 portabelo grybų Žiupsnio druskos   Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Pagaminkite raviolių tešlą: sumaišykite visus jai …

Ingredientai Didesnio aštuonkojo 50-100 ml raudono ar balto vyno acto   JUODIEMS RAVIOLIAMS 100 g miltų 110 g kiaušinio trynių Šlakelis alyvuogių aliejaus Žiupsnelis druskos Valgomojo šaukšto sepijos rašalo 200 …

Ingredientai 100 ml vandens 100 g cukraus 200 g šaltalankio uogų     Kiek:1Sudėtingumas: lengva 1. Į puodą supilkite vandenį, cukrų ir šaltalankius ir užvirinkite. Sutrinkite trintuvu (bet kad liktų …

Ingredientai PYRAGUI 250 g kiaušinių baltymų Žiupsnelis druskos 125 g kiaušinių trynių 125 g cukraus 250 g balto šokolado 250 g sviesto   MORENGAMS 100 g baltymų 80 g cukraus …

Dar vienas mano šventiškas kartas artėjant didžiausioms žiemos ir visų metų šventėms – skanių itališkų Kalėdų idėjos su Orinta Charčenkaite, restorano „Lauro lapas“ šefe. O fotosesijai šį kartą pasirinkau audinius …

Back