#48 Itališkos Kalėdos

#48 Itališkos Kalėdos

Dar vienas mano šventiškas kartas artėjant didžiausioms žiemos ir visų metų šventėms – skanių itališkų Kalėdų idėjos su Orinta Charčenkaite, restorano „Lauro lapas“ šefe.

O fotosesijai šį kartą pasirinkau audinius – tai, ką maisto fotografijai naudoju gana retai, bet buvo smagu paeksperimentuoti su raštais ir spalvomis. Taigi, dalinuosi šventinio stilingo stalo nuotraukomis ir dar vienais puikiais receptais.

Gero pasiruošimo šventėms!

#48
Fotografija ir idėja: Robertas Daskevičius
Receptai: Orinta Charčenskaitė, restoranas „Lauro lapas“

#48 karto receptai

Ingredientai RAVIOLIŲ TEŠLAI 200 g miltų 220 g kiaušinio trynių Šlakelis alyvuogių aliejaus Žiupsnelis druskos   RAVIOLIŲ ĮDARUI Apie 400 g bet kokių mėgstamų grybų Svogūno Kieto sūrio Petražolių Kiaušinio …

Ingredientai Didesnio aštuonkojo 50-100 ml raudono ar balto vyno acto   JUODIEMS RAVIOLIAMS 100 g miltų 110 g kiaušinio trynių Šlakelis alyvuogių aliejaus Žiupsnelis druskos Valgomojo šaukšto sepijos rašalo 200 …

Ingredientai 100 ml vandens 100 g cukraus 200 g šaltalankio uogų     Kiek:1Sudėtingumas: lengva 1. Į puodą supilkite vandenį, cukrų ir šaltalankius ir užvirinkite. Sutrinkite trintuvu (bet kad liktų …

Ingredientai PYRAGUI 250 g kiaušinių baltymų Žiupsnelis druskos 125 g kiaušinių trynių 125 g cukraus 250 g balto šokolado 250 g sviesto   MORENGAMS 100 g baltymų 80 g cukraus …

Back
SHARE

#48 Itališkos Kalėdos