#24
Tūkstantis ir viena žalia spalva
Joninių proga – #24 kartas su lietuviškos virtuvės guru ir nenuilstančiu propaguotoju Justinu Misiumi iš restorano „Sweet root“. Vasariškas kartas su daug žalios spalvos atspalvių ir daugybe įkvėpimo lietuviškų miškų ir laukų žolelių mylėtojams – kaip, kur ir kada vietines žoleles pritaikyti patiekaluose. Į šį kartą patariu žiūrėti kaip į …
GRIKIAI SU SAULĖGRĄŽOMIS IR BUILIU
Ingredientai GRIKIAMS 400 g grikių 20 g sviesto Daržovių sultinio arba vandens Druskos 40 g saulėgrąžų SAULĖGRĄŽŲ PADAŽUI Saulėgrąžų Daržovių sultinio arba vandens Druskos VYŠNIŲ ACTO …
ERŠKETAS SU BULVĖMIS IR RŪGŠTYNĖMIS
Ingredientai ERŠKETUI 1 eršketo file (800 g) 17 g druskos 17 g cukraus BULVĖMS 1 kg bulvių Druskos DILGĖLIŲ IR GARŠVŲ UŽTEPUI 100 g dilgėlių 100 garšvų …
SULA SU JUODAISIAIS SERBENTAIS
Ingredientai JUODŲJŲ SERBENTŲ LAPŲ SIRUPUI 20 g juodųjų serbentų lapų 75 g cukraus 75 g vandens SULAI 1 l sulos 100 g cukraus Kiek:1 žmonėmsSudėtingumas: sudėtinga 1. …
JOGURTAS SU RABARBARAIS IR LEDAIS
Ingredientai JOGURTO PUTĖSIAMS 170 g jogurto 100 ml grietinėlės 5 g želatinos 2 g cukraus pudros 5 ml svarainių sulčių TRAPIAI TEŠLAI 50 g sviesto 62 g cukraus …