SULA SU JUODAISIAIS SERBENTAIS

SULA SU JUODAISIAIS SERBENTAIS

Ingredientai

JUODŲJŲ SERBENTŲ LAPŲ SIRUPUI
  • 20 g juodųjų serbentų lapų
  • 75 g cukraus
  • 75 g vandens
    1.  

 

SULAI
  • 1 l sulos
  • 100 g cukraus

 

Kiek:1 žmonėmsSudėtingumas: sudėtinga

1. Cukrų ir vandenį užvirkite. Atvėsusį sirupą sutrinkite su juodųjų serbentų lapais ir nukoškite.

2. Paruoškite sulą. Sumaišykite ją su cukrumi, supilkite į stiklainį ir rauginkite 5 dienas kambario temperatūroje.

3. Sumaišykite sulą su juodųjų serbentų lapų sirupu ir patiekite stiklinėse.

Back
SHARE

SULA SU JUODAISIAIS SERBENTAIS