All Posts From Author

Vytautas Samavičius

Vytautas Samavičius
Vytautas Samavičius, restoranų „Monai”, „Momo Grill“ virtuvės šefas

5+2 klausimai:
Įrankis, kurį dažniausiai naudoji gyvenime?
Užrašų knygutė su tušinuku
Ką įrašytum į savo idealios dienos meniu?
Dieną be streso
Kokiu prieskoniu pagardintum savo kasdienybę?
Sportu
Ar stiklinė Tau dažniau būna pusiau pilna ar pusiau tuščia?
Pusiau tuščia, kaip bebūtų gaila
Kas yra tavo gyvenimo sous-chef?
Žmona ir vaikai

Geriausias desertas po sunkios dienos?
Vyno taurė
Tavo gyvenimo receptas?
Jeigu gali nechaltūrint, nechaltūrink

Šis, #27 kartas, yra tas, kurį įgyvendinti nuo idėjos iki galutinio rezultato, užtruko bene ilgiausiai iš visų lig šiol, o kelias iki finišo nusidriekė nuo Klaipėdos Liepų gatvės iki Vilniaus Gedimino ir Konstitucijos prospektų. Mintį nufotografuoti maistą kaip meno kūrinį, perkeltą ant drabužių, turėjau jau nuo pat projekto pradžios ir …

MARINUOTOS CUKINIJOS SU ŠPROTAIS Ingredientai 2 žalių vidutinio dydžio cukinijų 2 geltonų vidutinio dydžio cukinijų 160 g konservuotų aliejuje šprotų 1 skiltelės česnako 2 riekelių ruginės duonos 2 valgomųjų šaukštų …

TUNO KEPSNELIAI Ingredientai 600 g tuno 20 g vandenžolių   BULVIŲ PYRAGUI: 8 didelių bulvių 400 g 35% riebumo grietinėlės Sviesto Druskos, pipirų   MĖSOS SULTINIO PADAŽUI: 1 kg jautienos …

NEALKOHOLINIS MOJITO Ingredientai ¾ žaliosios citrinos 2 šaukštų rudojo cukraus 11 šviežios mėtos lapelių Gazuoto vandens Grūsto ledo     Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Mėtas sutrinkite su cukrumi bei žaliąja …

PISTACIJŲ, BRAŠKIŲ IR PASIFLORŲ TARTALETĖ Ingredientai TARTALETEI 90 g sviesto 130 g miltų 20 g migdolų miltų 40 g cukraus pudros 1 nedidelio kiaušinio     PASIFLORŲ KREMUI: 37 g …

Back