All Posts From Author

Ričardas Leckas

Ričardas Leckas
Ričardas Leckas, restorano „Grey” virtuvės šefas

5+2 klausimai:
Įrankis, kurį dažniausiai naudoji gyvenime?
Juokas
Ką įrašytum į savo idealios dienos meniu?
Saulę, gerą maistą ir draugus
Kokiu prieskoniu pagardintum savo kasdienybę?
Papildomu laiku paroje
Ar stiklinė Tau dažniau būna pusiau pilna ar pusiau tuščia?
Priklauso nuo tos dienos aplinkybių
Kas yra tavo gyvenimo sous-chef?
Pasaulis

Geriausias desertas po sunkios dienos?
Namai ir ramybė
Tavo gyvenimo receptas?
Stenkis iš visų jėgų

Per tris su puse šio projekto mėnesio man jau teko išbandyti įvairiausių maisto fotosesijų. Ši buvo dar kitokia, nes fotografuoti teko stebint būriui žmonių – didžiausių portalų maisto rubrikų redaktorių ir maisto blogerių – tokią gyvą maisto fotosesiją surengėme kartu su restoranu „Grey”. Pasiruošti tokiai fotosesijai buvo nemenkas iššūkis, nes …

Lengvai paruošiamas gardus užkandis, kuris puikiai tiks vakaro pradžiai. Ingredientai Mėgstamos duonelės     KREMUI 1 avokado 15 ml citrinos sulčių Česnako skiltelės Druskos, pipirų 10 ml alyvuogių aliejaus   …

Aštuonkojis, išvirtas žuvies sultinyje, įgaus gardų skonį ir aromatą. Jį patiekti galite su bulgur kruopomis ir savo mėgstamomis daržovėmis. Ingredientai 4 didesnių aštuonkojo kojų 4 vėžiukų     Sultiniui 60 …

Ingredientai 40 ml džino 
150 ml rožių limonado 
10 ml rožių sirupo 
Šviežio rozmarino 
Ledukų     Kiek:1 žmonėmsSudėtingumas:lengva 1. Sumaišykite džiną, limonadą, sirupą. 2. Patiekite su daug ledukų ir …

Paruoškite tokius trupinius ir vazonėlio formos indelyje susluoksniuokite mėgstamus produktus (pavyzdžiui obuolius, cinamoną, grietinėlę), tada ant viršaus berkite biskvito trupinius ir įstatykite žirnio arba saulėgrąžos daigą. Desertas atrodys kaip vazone …

Back