Paruoškite tokius trupinius ir vazonėlio formos indelyje susluoksniuokite mėgstamus produktus (pavyzdžiui obuolius, cinamoną, grietinėlę), tada ant viršaus berkite biskvito trupinius ir įstatykite žirnio arba saulėgrąžos daigą. Desertas atrodys kaip vazone augantis augalas ir maloniai nustebins svečius.
Ingredientai
BISKVITO TRUPINIAMS
- 200 g kvietinių miltų
- 30 g kakavos
- 100 g cukraus
- 3 kiaušinių
- 80 ml vandens
- 40 ml aliejaus
Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas:lengva
1. Visus produktus sumaišykite iki vientisos purios masės.
2. Gautą masę berkite į kepimo popieriumi ištiestą skardą ir kepkite iki 170°C įkaitintoje orkaitėje 25 minutes.
3. Biskvitą atvėsinkite kambario temperatūroje ir sumalkite į trupinius.