#20 Kartu su gamta

#20 Kartu su gamta

Apie maisto fotosesiją samanotame pajūrio miške svajojau jau seniai. Žaluma, samanoti kelmai, pavasariškas bundantis miškas – visa tai ir padiktavo #20 karto fotosesijos idėją.

Kartu su Gabrieliumi, Palangos „Restoranas 4” šefu ją įgyvendinome vieną ankstų ir dar šaltoką pavasario rytą nuo jūros pučiant gaiviam vėjui.

Taigi, jūsų dėmesiui, keturi Gabrieliaus patiekalai ir keturios mano improvizacijos gamtos tema.

#20
Fotografija Robertas Daskevičius, I4U studio
Receptai: Gabrielius Zajac, „Restoranas 4“ virtuvės šefas

#20 karto receptai

Ingredientai 100 g šviežio upėtakio file 150 g burokėlių Juodos duonos Žiupsnio špinatų lapelių   SŪDYMUI 550 ml vandens 75 g druskos 55 g cukraus     Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas:lengva 1. …

Ingredientai 600 g jautienos išpjovos Aliejaus kepimui Šviežio rozmarino Pora skiltelių česnako Žiupsnis kavos pupelių Žiupsnis petražolių 1 valgomasis šaukštas sviesto 600 g mažų bulvyčių   SŪDYMUI 1 valgomasis šaukštas …

Ingredientai 1 espresso 40 ml romo 40 ml kavos likerio Ledukų   Kiek:1 žmonėmsSudėtingumas:lengva 1. Visus ingredientus stipriai suplakite kokteilių plaktuve – kol plaktuvas taps toks šaltas, kad bus sunku …

Ingredientai 4 kiaušinių tryniai 50 g cukraus 40 ml sauso raudono vyno Mėgstamų uogų Sausainių trupinių     Kiek:1 žmonėmsSudėtingumas:lengva 1. Pasiruoškite garų vonelę – užvirinkite vidutinio dydžio puodą su …

Back
SHARE

#20 Kartu su gamta