Ingredientai
- 4 kiaušinių tryniai
 - 50 g cukraus
 - 40 ml sauso raudono vyno
 - Mėgstamų uogų
 - Sausainių trupinių
 
Kiek:1 žmonėmsSudėtingumas:lengva
1. Pasiruoškite garų vonelę – užvirinkite vidutinio dydžio puodą su vandeniu ir palikite ant mažos ugnies, kad lengvai burbuliuotų.
2. Į karščiui atsparų indą įmuškite kiaušinio trynius ir sudėkite cukrų, plakikliu išplakite viską iki vientisos masės ir dėkite ant garų vonelės ir plakite maksimaliu pajėgumu 4 minutes. Toliau plakdami pamažu (per maždaug 3 minutes) supilkite vyną, tada kremas taps skystas. Nuimkite viską nuo garų vonelės ir apsišarvuokite kantrybe – plakite toliau, kol kremas sutirštės. Į sutirštėjusį kremą galite įpilti šlakelį laimo sulčių.
3. Kremą patiekite su mėgstamomis uogomis ir sausainių trupiniais.
 Geriausia šiam receptui rinktis Marsala vyną