Ledinis. Taip dažnai sakom apie kažką ypatingai gero. Taigi šiam, jau #19 kartui, surengiau tokią – ledinę – fotosesiją su maistu ledinėse lėkštėse.
Ledinių lėkščių idėją jau per pirmąjį susitikimą man pasiūlė Mantas. Kadangi tokios maisto fotosesijos dar nebuvo projekte ir apskritai dar nebuvo tekę daryti – žinoma, sutikau. Kad būtų dar įdomiau, studijoje įrengiau vandens baseiną ir dar paleidau dūmus. Ir nuotraukos gimė susidūrus visoms šioms materijoms.
O receptai – puikūs, vasariškai lengvi ir verti išbandyti.
#19
Fotografija Robertas Daskevičius, I4U studio
Idėja: Mantas Dobradziejus
Receptai: Mantas Dobradziejus
#19 karto receptai
SUKTINUKAI SU KREVETĖMIS
Ingredientai 12 lakštų ryžių popieriaus 24 krevečių Ilgavaisis agurkas 40 g stiklinių makaronų Vidutinio dydžio morka 1 žaliosios citrinos 1 jalapeno pipiro Šaukštas sviesto 1 skiltelės česnako Žiupsnio kalendros …
OTAS SU DARŽOVĖMIS
Ingredientai 500 – 600 g oto file 20 žirnių ankščių 8 šaukštų žalių ar šaldytų žirnelių 4 nedidelių šalotinių svogūnų 16-20 vyšninių pomidorų 2 portabelo grybų Žaliosios citrinos sulčių Granato …
ANANASŲ IR IMBIERINIO ALAUS KOKTEILIS
Ingredientai 250 ml imbierinio alaus Ketvirtadalio vidutinio dydžio ananaso 1 banano 1 valgomasis šaukštas graikiško jogurto Smulkių ledukų Cinamono Kiek:1 žmonėmsSudėtingumas:lengva 1. Visus ingredientus sutrinkite trintuvu, ant viršaus pabarstykite …
OBUOLIŲ PYRAGAS SU KARAMELE
Ingredientai 5 saldžių didelių obuolių 100 g sviesto 100 g cukraus Sluoksniuotos tešlos PADAŽUI 125 g grietinėlės 125 g cukraus 60 g sviesto Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas:lengva …