Ingredientai
- 12 lakštų ryžių popieriaus
- 24 krevečių
- Ilgavaisis agurkas
- 40 g stiklinių makaronų
- Vidutinio dydžio morka
- 1 žaliosios citrinos
- 1 jalapeno pipiro
- Šaukštas sviesto
- 1 skiltelės česnako
- Žiupsnio kalendros
PADAŽUI
- 2 valgomųjų šaukštų riešutų sviesto
- 1 šaukšto hoisin padažo
- Šlakelio vandens
Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas:lengva
1. Morkas, agurką, jalapeno pipirą supjaustykite juostelėmis.
2. Krevetes apkepkite svieste, į keptuvę įmetę česnako skiltelę. Atvėsusias krevetes sumaišykite su kapota kalendra.
3. Pagaminkite padažą. Riešutų sviestą sumaišykite su hoisin padažu ir šlakeliu vandens iki norimos konsistencijos.
4. Ryžių popieriaus lakštus palaikykite šaltame vandenyje, kad jie suminkštėtų. Tada į lakštą dėkite po dvi krevetes, šiaudeliais pjaustytas daržoves, pašlakstykite žaliosios citrinos sultimis ir susukite į suktinuką. Skanaukite su padažu.