Kada gi daugiau jei ne vasarą patiesti spalvotą pledą žemuogių pievoje ir surengti jaukų pikniką? Todėl įsibėgėjus vasarai – būtent toks mano projekto #29 kartas. Šiltas ir mielas piknikas gamtoje vieną vasaros vakarą.
Patiekalus šį kartą siūlo Paulius Janušas, restorano „Alive“ virtuvės šefas. Iš jo galėsite pasisemti skanių veganiškų idėjų ar tiesiog paįvairinti savo vakarienių meniu vasariškais patiekalais iš daržovių ir uogų.
Skanios nuotraukų peržiūros ir naujų eksperimentų virtuvėje!
#29
Fotografija, idėja: Robertas Daskevičius
Receptai: Paulius Janušas
Dekoras: Skandiamo, „Alive” restoranas
#29 karto receptai
KARALIŠKO TRIMITO UŽKANDIS
Ingredientai 2 vnt. karališko trimito (eringi) grybų 1 vnt. mažųjų romėniškų salotų 8 vnt. vyšninių pomidorų Įvairių salotų, žalumynų Balzaminio acto Alyvuogių aliejaus Žemuogių Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. …
MĖLYNŲJŲ BULVIŲ VIRTINUKAI
Ingredientai 1 kg mėlynųjų bulvių 1 valgomasis šaukštas aliejaus Druskos 1 arbatinis šaukštelis bulvių krakmolo 150 g miltų PAGARDUI Keletas shiitake grybų Granatų sėklų Aviečių Svogūno laiškų …
CAVA SANGRIJA
Ingredientai 300 ml ispanško vyno cava 300 ml natūralių apelsinų sulčių 100 ml vermuto Šviežių uogų Laimo ir apelsino griežinėlių Laimo lapų Ledukų Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Viską …
FIGŲ PYRAGAS
Ingredientai 200 g sluoksniuotos tešlos 10 vnt. šviežių figų Cukraus pudros Malto cinamono PADAŽUI 100 ml porto vyno 3 valgomųjų šaukštų agavų sirupo 50 g serbentų uogienės …