#29
Žemuogių pievoje

#29
Žemuogių pievoje

Kada gi daugiau jei ne vasarą patiesti spalvotą pledą žemuogių pievoje ir surengti jaukų pikniką? Todėl įsibėgėjus vasarai – būtent toks mano projekto #29 kartas. Šiltas ir mielas piknikas gamtoje vieną vasaros vakarą.

Patiekalus šį kartą siūlo Paulius Janušas, restorano „Alive“ virtuvės šefas. Iš jo galėsite pasisemti skanių veganiškų idėjų ar tiesiog paįvairinti savo vakarienių meniu vasariškais patiekalais iš daržovių ir uogų.

Skanios nuotraukų peržiūros ir naujų eksperimentų virtuvėje!

#29
Fotografija, idėja: Robertas Daskevičius
Receptai: Paulius Janušas
Dekoras: Skandiamo, „Alive” restoranas

#29 karto receptai

Ingredientai 2 vnt. karališko trimito (eringi) grybų 1 vnt. mažųjų romėniškų salotų 8 vnt. vyšninių pomidorų Įvairių salotų, žalumynų Balzaminio acto Alyvuogių aliejaus Žemuogių     Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. …

Ingredientai 1 kg mėlynųjų bulvių 1 valgomasis šaukštas aliejaus Druskos 1 arbatinis šaukštelis bulvių krakmolo 150 g miltų     PAGARDUI Keletas shiitake grybų Granatų sėklų Aviečių Svogūno laiškų   …

Ingredientai 300 ml ispanško vyno cava 300 ml natūralių apelsinų sulčių 100 ml vermuto Šviežių uogų Laimo ir apelsino griežinėlių Laimo lapų Ledukų     Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Viską …

Ingredientai 200 g sluoksniuotos tešlos 10 vnt. šviežių figų Cukraus pudros Malto cinamono   PADAŽUI 100 ml porto vyno 3 valgomųjų šaukštų agavų sirupo 50 g serbentų uogienės     …

Back
SHARE

#29
Žemuogių pievoje