KARALIŠKO TRIMITO UŽKANDIS
Ingredientai 2 vnt. karališko trimito (eringi) grybų 1 vnt. mažųjų romėniškų salotų 8 vnt. vyšninių pomidorų Įvairių salotų, žalumynų Balzaminio acto Alyvuogių aliejaus Žemuogių Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Grybus supjaustykite centimetro pločio juostelėmis išilgai. Supjaustytus įpjaukite rombais, kad greičiau keptų. Pabarstykite druska, pipirais ir kepkite keptuvėje su alyvuogių …
MĖLYNŲJŲ BULVIŲ VIRTINUKAI
Ingredientai 1 kg mėlynųjų bulvių 1 valgomasis šaukštas aliejaus Druskos 1 arbatinis šaukštelis bulvių krakmolo 150 g miltų PAGARDUI Keletas shiitake grybų Granatų sėklų Aviečių Svogūno laiškų …
CAVA SANGRIJA
Ingredientai 300 ml ispanško vyno cava 300 ml natūralių apelsinų sulčių 100 ml vermuto Šviežių uogų Laimo ir apelsino griežinėlių Laimo lapų Ledukų Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Viską …
FIGŲ PYRAGAS
Ingredientai 200 g sluoksniuotos tešlos 10 vnt. šviežių figų Cukraus pudros Malto cinamono PADAŽUI 100 ml porto vyno 3 valgomųjų šaukštų agavų sirupo 50 g serbentų uogienės …
#29
Žemuogių pievoje
Kada gi daugiau jei ne vasarą patiesti spalvotą pledą žemuogių pievoje ir surengti jaukų pikniką? Todėl įsibėgėjus vasarai – būtent toks mano projekto #29 kartas. Šiltas ir mielas piknikas gamtoje …