#18 Tarp žiedų

#18 Tarp žiedų

Artėjant Motinos dienos savaitgaliui, išbandžiau dar kitokią maisto fotografiją – tarp gyvų pavasarinių žiedų. Įkomponuoti patiekalus tarp gėlių žiedų buvo dar vienas naujas ir įdomus iššūkis, nes viena yra turėti idėją, o visai kas kita – ją įgyvendinti taip, kad atitiktų mintyse sukurtą viziją. Taigi taip bedėliojant gėlių žiedus, derinant juos prie patiekalų ir gimė švelni, žydinti ir jauki #18 karto fotosesija.

Lengvus patiekalus ir gėrimus specialiai šiam kartui sukūrė virtuvės šefė, daugkartinė tarptautinių kulinarijos konkursų nugalėtoja Liucija Makovska.

Tad jūsų dėmesiui – idėjos Motinos dienos vakarienei ir žieduose paskendusios nuotraukos.

#18
Fotografija, idėja, stilius: Robertas Daskevičius, I4U studio
Receptai: Liucija Makovska
Aksesuarai: Skandiamo

#18 karto receptai

Užkandis, kurį lengvai pagaminsite namuose. Naujų skonių jam suteiks graikiškų riešutų ir avokadų padažai. Ingredientai Įvairių šakninių daržovių: burokėlių, morkų, pastarnokų, saldžios bulvės, salierų Kale lapinio kopūsto Alyvuogių aliejaus Druskos …

Lengvas žuvies patiekalas su neįprastai atrodančiu garnyru papuoš vakarienės stalą. Ingredientai MENKEI ~500-600 g menkės filė Alyvuogių aliejaus 80 g pistacijų Druskos, pipirų   GARNYRUI 1 žalia cukinija 1 geltona …

Ingredientai 300 g braškių 2 vnt bananų 800 ml migdolų pieno     Kiek:1 žmonėmsSudėtingumas:lengva 1. Visus ingredientus išplakite trintuve.

Gaivus su malonia rūgštele obuolių-rabarbaru pyragas puikiai tiks šventinei vakarienei arba pietums užbaigti. Ingredientai   TRAPIAI TEŠLAI 100 g sviesto 300 g miltų 1 kiaušinio 50 g cukraus 10 g …

Back
SHARE

#18 Tarp žiedų