All Posts From Author

Liucija Makovska

Liucija Makovska
Liucija Makovska, virtuvės šefe, daugkartinė tarptautinių kulinarijos konkursų nugalėtoja

5+2 klausimai:
Įrankis, kurį dažniausiai naudoji gyvenime?
Pasitikėjimas savimi
Ką įrašytum į savo idealos dienos meniu?
Dėmesį šeimai, pasivaikščiojimą su šuniu ir piešimą
Kokiu prieskoniu pagardintum savo kasdienybę?
Gerumu, dėmesiu ir nuoširdumu
Ar stiklinė Tau dažniau būna pusiau pilna ar pusiau tuščia?
Per vidurį
Kas yra Tavo gyvenimo sous-chef?
Gyvenimo kelyje sutikti žmonės, iš kurių mokiausi

Geriausias desertas po sunkios dienos?
Gera aplinka, atpalaiduojanti muzika ir artimiausi žmonės šalia
Tavo gyvenimo receptas?
Neįmanomų dalykų nebėra, viskas yra pasiekiama

Užkandis, kurį lengvai pagaminsite namuose. Naujų skonių jam suteiks graikiškų riešutų ir avokadų padažai. Ingredientai Įvairių šakninių daržovių: burokėlių, morkų, pastarnokų, saldžios bulvės, salierų Kale lapinio kopūsto Alyvuogių aliejaus Druskos     GRAIKIŠKŲ RIEŠUTŲ PADAŽUI 120 g graikiškų riešutų 15 g svogūno 20 g saliero stiebo 20 g morkų 15 …

Lengvas žuvies patiekalas su neįprastai atrodančiu garnyru papuoš vakarienės stalą. Ingredientai MENKEI ~500-600 g menkės filė Alyvuogių aliejaus 80 g pistacijų Druskos, pipirų   GARNYRUI 1 žalia cukinija 1 geltona …

Ingredientai 300 g braškių 2 vnt bananų 800 ml migdolų pieno     Kiek:1 žmonėmsSudėtingumas:lengva 1. Visus ingredientus išplakite trintuve.

Gaivus su malonia rūgštele obuolių-rabarbaru pyragas puikiai tiks šventinei vakarienei arba pietums užbaigti. Ingredientai   TRAPIAI TEŠLAI 100 g sviesto 300 g miltų 1 kiaušinio 50 g cukraus 10 g …

Artėjant Motinos dienos savaitgaliui, išbandžiau dar kitokią maisto fotografiją – tarp gyvų pavasarinių žiedų. Įkomponuoti patiekalus tarp gėlių žiedų buvo dar vienas naujas ir įdomus iššūkis, nes viena yra turėti …

Back