Gardus desertas, kurį galite keisti pagal sezoną: šaltuoju sezonu naudokite egzotiškus vaisius, o sunokus lietuviškoms uogoms – keiskite į jas.
Ingredientai
KREMUI
- 500 g maskarponės
- 20 ml 30 proc. riebumo grietinėlės
- Vanilės ankšties ar esencijos
- Kelių šaukštų medaus
- Žiupsnelis kardamono miltelių
VAISIAMS
- 1 mango
- 5 kivių
- 1 drakono vaisiaus (pitajos)
Kiek:4-6 žmonėmsSudėtingumas:lengva
1. Į maskarponę supilkite grietinėlę, įdėkite vanilės, medaus ir gerai išmaišykite. Sudėkite į dubenėlį ir pabarstykite žiupsneliu kardamono miltelių.
2. Supjaustykite vaisius juostelėmis ar gabalėliais, sudėkite į lėkštę ar dubenėlį.
3. Vaisius mirkykite į kremą ir ragaukite.