Kai tik pradėjau fotografuoti, rasti lietuviškų mados aksesuarų, kuriuos būtų galima panaudoti stilingiems kadrams kurti, buvo beveik misija neįmanoma. Dabar lietuviška mada dideliais žingsniais pažengė į priekį. Todėl ryžausi įgyvendinti seną savo svajonę – maisto fotosesiją, kur dera maistas ir stilingi vakarėlio aksesuarai. Kada gi daugiau, jei ne per asmeninį projektą?:)
Idėją įgyvendinome kartu su restorano – braserijos „Paralelė 39“ virtuvės šefu Martynu Žymantu. Keturi jo patiekalai draugų vakarienei ir keturi skirtingi kadrai kiekvienam patiekalui papildyti su vakarėlio aksesuarais, kuriančiais vis kitokią nuotaiką.
Taigi, šį kartą jūsų dėmesiui – madinga vakarienė.
#14
Fotografija, idėja, stilius: Robertas Daskevičius, I4U studio
Receptai: Martynas Žymantas, „Paralelė 39“ virtuvės šefas
#14 karto receptai
Jūros gėrybių užkandis
Ingredientai 800 g jūros gėrybių mišinio 100 g saliero šaknies 1 paprikos Skiltelė česnako 12 vnt. mažų pomidorų 150 ml riebios grietinėlės Druskos Pipirų Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas:lengva 1. Jei šaldytas, pirmiausia …
Aštuonkojis su chorizo dešra
Ingredientai 1 didelis aštuonkojis (apie 2,5 kg) 12 vnt. mažų bulvyčių 4 chorizo dešrelių 8 mažų pomidoriukų Laiškinio česnako Aliejaus SULTINIUI 4 vidutinio dydžio morkos 2-3 vidutiniai svogūnai 2 …
Kokteilis Aperol Spritz
Ingredientai 50 ml aperolio 75 ml prosecco 25 ml gazuoto mineralinio Apelsino griežinėlio Kiek:1 žmoguiSudėtingumas:lengva 1. Visus ingredientus sumaišykite ir papuoškite apelsino griežinėliu.
Ožkos sūris su cikorija
Ingredientai 100 g ožkos sūrio balto pelėsio apvalkale Rudojo cukraus 1 jauna cikorija MANDARINŲ DŽEMUI 1 kg mandarinų 1 kg cukraus MĖLYNŲJŲ …