Jūros gėrybių užkandis

Jūros gėrybių užkandis

Ingredientai

  • 800 g jūros gėrybių mišinio
  • 100 g saliero šaknies
  • 1 paprikos
  • Skiltelė česnako
  • 12 vnt. mažų pomidorų
  • 150 ml riebios grietinėlės
  • Druskos
  • Pipirų
Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas:lengva

1. Jei šaldytas, pirmiausia atšildykite jūros gėrybių mišinį. Smulkiai sukapokite saliero šaknį ir mažais gabalėliais supjaustykite papriką, sutrinkite česnaką.

2. Pakaitinkite grietinėlę iki virimo, tada sumažinkite kaitrą ir sumeskite jūros gėrybes, kad jos pradėtų minkštėti. Sudėkite pjaustytus salierą, papriką, trintą česnaką ir šiek tiek patroškinkite grietinėlėje. Baigdami gaminti sudėkite perpus perpjautus mažus pomidoriukus. Pagardinkite druska ir pipirais.

3. Patiekite užkandį lėkštėse. Jei norite galite dar pagardinti geros kokybės sojos padažu.

Jei norite, užkandį dar galite pagardinti ir keliomis didelėmis krevetėmis – tiesiog patroškinkite jas kelias minutes kartu su kitomis jūros gėrybėmis ir daržovėmis.
Back
SHARE

Jūros gėrybių užkandis