Sūdytas upėtakis su saldžiųjų bulvių kremu
Ingredientai UPĖTAKIUI 300 g upėtakio file 100 g druskos 40 g cukraus 300 g tarkuoto mėlyno kopūsto 50 g degtinės SALDŽIŲJŲ BULVIŲ KREMUI 300 g saldžiųjų bulvių 100 ml grietinėlės Žiupsnelis druskos 4 vnt briuselio kopūstų Saujelės spanguolių Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Upėtakio file padenkite …
Anties krūtinėlė su špinatų biskvitu
Ingredientai 4 vnt. anties krūtinėlių 2 mėlynųjų svogūnų 4-6 vnt mėlynųjų bulvių RAUDONO VYNO SIRUPUI 300 g sauso raudono vyno 150 g cukraus 20 g balzaminio acto …
Karštas šokoladas su bazilikais
Ingredientai KARŠTAM ŠOKOLADUI 1 l grietinėlės 200 g juodo šokolado Baziliko (šviežio arba džiovinto) 4 vnt. mėgstamų sausainių BALTO ŠOKOLADO PUTĖSIAMS 1 l grietinėlės 150 g balto šokolado 30 …
Balto šokolado panna cotta su mandarinais
Ingredientai PANNA COTTA 150 ml pieno 150 ml 30 proc. riebumo grietinėlės 80 g balto šokolado 35 g cukraus 3 mandarinų žievelė 23 g birios želatinos MANDARINŲ LAŠAMS 200 …
#44
Belaukiant švenčių
Kai ima snigti, visada nejučiomis pradeda kvepėti Kalėdomis. Toks – kvepiantis sniegu ir Kalėdų laukimu – ir šis, #44 mano kartas su Kauno restorano „Ieti“ virtuvės šefe Inga Turminiene. Šiai …