All Posts From Author

Inga Turminienė

Inga Turminienė
Inga Turminienė, restorano „Ieti“ virtuvės šefė

5+2 klausimai:
Įrankis, kurį dažniausiai naudoji gyvenime?
Užsispyrimas ir valia
Ką įrašytum į savo idealios dienos meniu?
Planetariumą, karuselių parką ir gerą restoraną
Kokiu prieskoniu pagardintum savo kasdienybę?
Pridėčiau daugiau laiko
Ar stiklinė Tau dažniau būna pusiau pilna ar pusiau tuščia?
Pusiau pilna
Kas yra tavo gyvenimo sous-chef?
Mano vyras

Geriausias desertas po sunkios dienos?
Susitikti su draugais
Tavo gyvenimo receptas?
Elkis su kitais taip, kaip nori, kad su tavimi elgtųsi

Ingredientai UPĖTAKIUI 300 g upėtakio file 100 g druskos 40 g cukraus 300 g tarkuoto mėlyno kopūsto 50 g degtinės     SALDŽIŲJŲ BULVIŲ KREMUI 300 g saldžiųjų bulvių 100 ml grietinėlės Žiupsnelis druskos     4 vnt briuselio kopūstų Saujelės spanguolių   Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Upėtakio file padenkite …

Ingredientai 4 vnt. anties krūtinėlių 2 mėlynųjų svogūnų 4-6 vnt mėlynųjų bulvių     RAUDONO VYNO SIRUPUI 300 g sauso raudono vyno 150 g cukraus 20 g balzaminio acto   …

Ingredientai KARŠTAM ŠOKOLADUI 1 l grietinėlės 200 g juodo šokolado Baziliko (šviežio arba džiovinto) 4 vnt. mėgstamų sausainių   BALTO ŠOKOLADO PUTĖSIAMS 1 l grietinėlės 150 g balto šokolado 30 …

Ingredientai PANNA COTTA 150 ml pieno 150 ml 30 proc. riebumo grietinėlės 80 g balto šokolado 35 g cukraus 3 mandarinų žievelė 23 g birios želatinos   MANDARINŲ LAŠAMS 200 …

Kai ima snigti, visada nejučiomis pradeda kvepėti Kalėdomis. Toks – kvepiantis sniegu ir Kalėdų laukimu – ir šis, #44 mano kartas su Kauno restorano „Ieti“ virtuvės šefe Inga Turminiene. Šiai …