All Posts From Author

Dmitrij Berman

Dmitrij Berman
Dmitrij Berman, „Stalovke” virtuvės šefas

5+2 klausimai:
Įrankis, kurį dažniausiai naudoji gyvenime?
Smalsumas
Ką įrašytum į savo idealos dienos meniu?
Kavą. Gaila, bet cigaretes. Ir susėdimą prie stalo su šeima ar draugais
Kokiu prieskoniu pagardintum savo kasdienybę?
Adrenalinu
Ar stiklinė Tau dažniau būna pusiau pilna ar pusiau tuščia?
Man svarbu pati stiklinė
Kas yra Tavo gyvenimo sous-chef?
Mano būsima žmona Olga

Geriausias desertas po sunkios dienos?
Arbata - ją labai mėgstu ir džiazas
Tavo gyvenimo receptas?
Klysti ir kartoti

Tie, kas mane pažįsta, žino, kad fotografuoti su vandeniu, ant vandens, vandenyje ar po vandeniu – viena iš didžiausių mano aistrų. Vanduo – ta materija, kuri leidžia žaisti, eksperimentuoti ir gauti netikėtas nuotraukas. Tad šį kartą – maistas taip, kaip dar nefotografavau. Pasitaškėme lėkštėmis. Gaiviai, šviežiai, ir, svarbiausia, pavasariškai padirbėjome …

Šios salotos pačiam virtuvės šefui primena pavasarinį mišką – kai dar kai kur yra sniego, kai kur pernykščių lapų, o greta jau dygsta nauji augalai ir skleidžiasi žaluma. Ingredientai 1 …

Tai neįprastas receptas, kuriam reikės pasiruošti – pirmiausia ilgai orkaitėje troškinti šoninę, tada ją per naktį suslėgti. Tad jei norite draugus nustebinti tokiu nestandartiniu kepsniu – ruoštis reikės pradėti iš …

Paprastas, tačiau primirštas gėrimas, kurį galima gerti vieną arba pagardinti prieskoninėmis žolelėmis. Ingredientai 800 ml raugintų pasukų Krapų Mėtų Peletrūno   Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas:lengva 1. Į raugintas pasukas sudėkite pasirinktas prieskonines …

Neįprastas desertas su arbatoje mirkyta kriauše, ledais ir skysta agurkų-rozmarino žele. Ingredientai 2 kriaušių „Lapsang Sauchoung” arba „Earl Grey“ arbatos 4 didesnių vanilinių sausainių 0,5 kg agurkų Kelių šviežio rozmarino …

Back