#11 Žaidžiame balas
Tie, kas mane pažįsta, žino, kad fotografuoti su vandeniu, ant vandens, vandenyje ar po vandeniu – viena iš didžiausių mano aistrų. Vanduo – ta materija, kuri leidžia žaisti, eksperimentuoti ir gauti netikėtas nuotraukas. Tad šį kartą – maistas taip, kaip dar nefotografavau. Pasitaškėme lėkštėmis. Gaiviai, šviežiai, ir, svarbiausia, pavasariškai padirbėjome …
BROKOLIŲ IR RIKOTOS SALOTOS
Šios salotos pačiam virtuvės šefui primena pavasarinį mišką – kai dar kai kur yra sniego, kai kur pernykščių lapų, o greta jau dygsta nauji augalai ir skleidžiasi žaluma. Ingredientai 1 …
VYNE TROŠKINTA KIAULIENOS ŠONINĖ
Tai neįprastas receptas, kuriam reikės pasiruošti – pirmiausia ilgai orkaitėje troškinti šoninę, tada ją per naktį suslėgti. Tad jei norite draugus nustebinti tokiu nestandartiniu kepsniu – ruoštis reikės pradėti iš …
RAUGINTO PIENO GĖRIMAS
Paprastas, tačiau primirštas gėrimas, kurį galima gerti vieną arba pagardinti prieskoninėmis žolelėmis. Ingredientai 800 ml raugintų pasukų Krapų Mėtų Peletrūno Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas:lengva 1. Į raugintas pasukas sudėkite pasirinktas prieskonines …
ARBATOJE MIRKYTA KRIAUŠĖ
Neįprastas desertas su arbatoje mirkyta kriauše, ledais ir skysta agurkų-rozmarino žele. Ingredientai 2 kriaušių „Lapsang Sauchoung” arba „Earl Grey“ arbatos 4 didesnių vanilinių sausainių 0,5 kg agurkų Kelių šviežio rozmarino …