#51
Gabalėlis istorijos

#51
Gabalėlis istorijos

Šiais laikais mes esame pripratę matyti istorijas mažuose langeliuose – kai atsiverčiame kieno nors Instagram profilį, kai peržvelgiame savo nuotraukų galerijas telefonuose. Todėl šį #51 ir jau priešpaskutinį savo projekto kartą nutariau taip papasakoti ir apie maistą – su koliažu iš daug nuotraukų, kurių kiekvienoje – sava maža istorija. Šis kartas tuo pačiu ir įkvėptas popmenininko Davido Hockney bei jo foto koliažų serijos „Joiners“.

Smagiausia nufotografavus šį kartą buvo dėlioti daugybę nuotraukų į vieną paveikslą ir vieną istoriją apie patiekalą. O patiekalai šį kartą – Tomo Rimydžio, restorano „Ertlio namo“ šefo.

Gražių artjančių švenčių ir daug naujų įdomių idėjų ne tik virtuvėje, bet ir gyvenime!

#51
Fotografija ir idėja: Robertas Daskevičius
Receptai: Tomas Rimydis restoranas „Ertlio namas”

#51 karto receptai

Ingredientai 400 g sterko file Grietinėlės 1 morkos 4 vidutinio dydžio pastarnokų 50 g sviesto Žiupsnio krapų Juodos duonos     Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Pagaminkite sterko slėgtainį. Sterko file …

Ingredientai Apie 0,5 kg jautienos papilvės Kalėdinio prieskonių mišinio   GARNYRUI 4 kiaušinių Stiklinės miltų 200 g sviesto Įvairių daržovių: morkų, pastarokų, ropių, svogūnų, česnakų   BUROKĖLIŲ PADAŽUI 0,5 l …

Ingredientai Medaus Medaus korio Bičių pikio     Kiek:–Sudėtingumas: sudėtinga 1. Medų, korį, bičių pikį pašildykite ir perkoškite. Po to skieskite su vandeniu ir gausite naminį midaus gėrimą.

Ingredientai PUDINGUI 200 g juodos duonos 100 g pieno 2 kiaušiniai Šaukštas medaus   PADAŽUI 100 g spanguolių 100 g medaus 100 g raudono vyno     Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva …

Receptai ruošiami.

Back
SHARE

#51
Gabalėlis istorijos