#50 Ingredientai

#50 Ingredientai

Turbūt visi virtuvės šefai ir tiesiog besidomintys kulinarija žino knygą „Modernist Cuisine“, kurioje kitu kampu, tarsi perpjovus pusiau, parodoma, kaip gimsta patiekalai.

Mano idėja ir vizija šį kartą buvo kiek kitokia – parodyti iš kokių sudedamųjų dalių lėkštėje gimsta modernūs šiuolaikiški patiekalai, kaip ingredientai sugula į vieną puzzle – išbaigtą patiekalą lėkštėje. Taigi, šį jau #50 kartą, grafiškos ir „padalintos“ patiekalų nuotraukos.

O patiekalus gamino Klaipėdos restorano „Ingredientai“ virtuvės šefas Aurimas Labanauskas.

Skanaus panagrinėjimo, kas kaip ir iš ko:)

#50
Fotografija ir idėja: Robertas Daskevičius
Receptai: Aurimas Labanauskas restoranas “Ingredientai”

#50 karto receptai

Ingredientai TUNUI 400 g tuno 50 g aguonų 4 g druskos     PETRAŽOLIŲ BRIOCHE 340 g miltų 3 kiaušinių 170 g sviesto 150 g petražolių 20 g mielių 40 …

Ingredientai 600 g veršienos nugarinės 200 g saliero šaknies 200 g moliūgo 1-2 kriaušių   BULVIŲ-BUROKĖLIŲ VIRTINUKAMS 400 g bulvių 10 ml nugarintų burokėlių sulčių 2 kiaušinių 240 g kvietinių …

Ingredientai 500 g obuolių 15 g šalavijo 80 g medaus     Kiek:1Sudėtingumas: lengva 1. Obuolius nulupkite, supjaustykite kubeliais ir vytinkite orkaitėje 60°C laipsnių temperatūroje, kol suvys. Džiovintus obuolius užpilkite …

Ingredientai ŠOKOLADAINIUI 350 g cukraus 200 g sviesto 270 g kiaušinių 30 g miltų 190 g juodojo šokolado     OŽKŲ PIENO PUTĖSIAMS 50 g cukraus 50 g kiaušinio baltymų …

Back
SHARE

#50 Ingredientai