Tunas su petražolių brioche duonele
Ingredientai TUNUI 400 g tuno 50 g aguonų 4 g druskos PETRAŽOLIŲ BRIOCHE 340 g miltų 3 kiaušinių 170 g sviesto 150 g petražolių 20 g mielių 40 g cukraus 10 g druskos 40 ml pieno PETRAŽOLIŲ ALIEJUI 200 ml aliejaus 50 g petražolių 10 g citrinos …
Veršiena su bulvių – burokėlių virtinukais
Ingredientai 600 g veršienos nugarinės 200 g saliero šaknies 200 g moliūgo 1-2 kriaušių BULVIŲ-BUROKĖLIŲ VIRTINUKAMS 400 g bulvių 10 ml nugarintų burokėlių sulčių 2 kiaušinių 240 g kvietinių …
Vytintų obuolių, šalavijų ir medaus gėrimas
Ingredientai 500 g obuolių 15 g šalavijo 80 g medaus Kiek:1Sudėtingumas: lengva 1. Obuolius nulupkite, supjaustykite kubeliais ir vytinkite orkaitėje 60°C laipsnių temperatūroje, kol suvys. Džiovintus obuolius užpilkite …
Šokoladainis su ožkų pieno putėsiais
Ingredientai ŠOKOLADAINIUI 350 g cukraus 200 g sviesto 270 g kiaušinių 30 g miltų 190 g juodojo šokolado OŽKŲ PIENO PUTĖSIAMS 50 g cukraus 50 g kiaušinio baltymų …
#50 Ingredientai
Turbūt visi virtuvės šefai ir tiesiog besidomintys kulinarija žino knygą „Modernist Cuisine“, kurioje kitu kampu, tarsi perpjovus pusiau, parodoma, kaip gimsta patiekalai. Mano idėja ir vizija šį kartą buvo kiek …