Ir štai dar vienas kartas su jauniausiu viso mano projekto šefu – Mantvydu Riškumi. Jam vos septyniolika, jis dar mokosi mokykloje, tačiau jo noras ir entuziazmas gaminti – begalinis. Todėl šį kartą – jo meniu draugų vakarienei.
O maisto nuotraukoms šį kartą ieškojau naujo ir įdomaus paviršiaus, leidžiančio eksperimentuoti. Kažkada teko daryti tokį paveikslą interjerui ir vieną fotosesiją, tačiau eksperimentas erdvės dar liko ir ateityje.
Taigi, malonios peržiūros ir įvertinkit jauniausio šefo receptus!
#45
Fotografija ir idėja: Robertas Daskevičius
Receptai: Mantvydas Riškus
#45 karto receptai
Mini picos
Ingredientai RAUGUI 50 g aukščiausios rūšies miltų 50 ml vandens 1 g šviežių mielių TEŠLAI 500 g aukščiausios rūšies miltų 335 ml vandens 8 g šviežių mielių 10 …
Risotto su burokėliais
Ingredientai RISOTTO 4 saujos risotto ryžių 1 svogūno 1 saliero lapkočio 50 g sviesto Stiklinė raudono vyno 1 l vištienos sultinio 1 didelio burokėlio 25 g parmezano sūrio 2 šaukštų …
Biskvitas su šaltalankių kremu
Ingredientai BISKVITUI 25 g kukurūzų krakmolo 25 g aukščiausios rūšies miltų 2 kiaušinių 50 g cukraus 20 g sviesto 20 ml pieno Šlakelis vanilės ekstrakto Žiupsnelis druskos Šlakelis citrinos sulčių …